logo

Lale Devri 70. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 70. Bölüm Fragmanı izlemeniz için hazır.
ekin demiş ki;
bir cinarimiz daha devrildi MEMLEKETIM sarkisi oksuz kaldi AYTEN ALPMANni kaybettik.ALLAH RAHMET eylesin ..dostlarinin basi sagolsun,..

0   0

nero demiş ki;
Çok sevdiğim bir dizi ama Yeşim ve Çınar onlar birlikte vakit geçirdikçe ben sinirleniyorum. Anlaşılan yine NETTEN İZLEYECEÐİM.ÇÜNKÜ Yeşim ve Çınar GÖRMEK İSTEMİYORUM. TOPRAK -ÇINAR ???????????????

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Fenerlicim; seni baya ozlemisim, yorumunu okuyunca yazmak istedim, gercekten de Yesim.le Necip bey ikilisi artik mide bulandirmaya basladi, hele Necip beyin kendi oz torununu kacirttigi o kadar aleni ki, insan bu kadar mi bencillesir, kendi isteklerini uygulatsin diye oz oglunun kucucuk kizini kendi adamalrina kacirtiyor, insallah Yesim.in de Necip beyin de (artik bey denecek goruntusu bile kalmamis, insanliktan cikmis biri o)butun numaralari ortaya ciksin, cunku gercekten de izleyiciye cok kotu mesajlar veriyorlar, oyle ki bu diziyi izleyenlere ne kadar numara, kotuluk yaparsaniz istediginizi elde edersiniz deniliyor adeta. Malesef en sacma seylerde mudahale eden RTUK aylardir boyle bir diziye dur demiyor, ihtar yapmiyor. Super deha senaristler de meydani bos bulmuslar, hicbir engele takilmadan at kosturuyorlar, dizinin adi SEYTANIN BEKCILERI olsa daha normal olurdu. Herseyin dedikodusunu yapan hizmetciler Sitkinin kim oldugunu bildikleri halde Yesimin suc ortaklari olmuslar birden, ustelik Y3esim ustune basa basa, delimisin ya Cinar gorseydi diyor, hizmetci de yok Yesim hanim Cinar beyin haberi yok diyor. Cok anlamsiz ve bizi gulunc bir sekilde uyuttuklarini saniyorlar. Herseyin de bir siniri vardir ve artik bu igrenclige son vermeleri lazim, ama kim duyar, kim dinler ki??????????

0   0

ella demiş ki;
Bu dizi lale oldukten sonra izlemeyi biraktim, arada sadace fragmanlara bakiyorum, cunku hala devam ettigine ve bu dizinin devam ettigine inanamiyorum. guzelim diziler bitiriliyor fakat bu sacma dizi devam ediyor..

0   0

nero demiş ki;
Diziyi Çınar ve güzel Toprak için izliyordum. Şimdi NETTEN BAKIYORUM Çünkü sadece inanılmaz entrikaların olduğu manyak bir dizi oldu.

0   0

NURCAN demiş ki;
Mehin çok güzel dile getirmişsin dizi hakkındaki düşüncelerini. Birbirine bu kadar yakışan başka bir dizi ikilisi tanımıyorum ama karaktersizleştirdikleri Çınarı da kınıyorum. İnsan eşini her şeyden emin olana kadar asla suçlamaz.Galiba burada şunu yapmak istiyorlar.Çınar Toprakı çok sevdiği için ne yaptığını bilmiyor gibi gösteriyorlar.

0   0

mehin demiş ki;
yine ayni seyleri yazicam berbad cok berbad bir bolum bizler yorum yapdikca tc sahneleri cok olsun soyledikce bunlar bizlere inat yesim cadisini gozumuze sokuyorlar resmen, ne cok bu yesim cadisini seviyorlarmis bunlar bizim haberimiz yokmus ne kadar boyle yapsanizda sonuna kadar toprakciyiz bizler onu seviyoruz siz kabul etsenizde etmesenizde sayin senarist yapimci ekibi. topraksiz lale devri olmaz olamazda bu dizinin esas kizi toprak eyer toprak olmassa bu dizi bu gun biter amma yesim karakteri olmassa yerini bir baska oyuncu doldura bilir size soyleyim bunu anlayasiniz. necipe geldikte ben oyle ahlaksiz babaya baba demem guyaki cinari korumak istiyor cinarin baldizini onun icin kari etmek istiyor reziller, bu yetmemis kibi yesim cadisina soyluyorki en cok cinari sen hak ediyorsun boyle insana ne soylemek lazim blmiyorum artik, toprak kibi bir masum temiz ahlakli sakin birisine iftira atip ne hallere soktular kizi boylemi edalet boylemi yesimin ask hak etmesi hayir hic bir zaman yesim cinari hak etmedi hep yalnis seyler yapti ta oncelerden bunun sonuda iyi olmuyucak her kes kendi cezasini alicak kim olursa olsun toprak cinarin karisi ve bir birlerini cok seviyorlar en onlemlisi duzgun olani bu.

0   0

Fenerli demiş ki;
ne kadar igrenc bir mahluk necip denen adam kisi gelini laleyi öldürdü simdide laleyi kacirtti sirf baldiziyla evlenmesini istiyor edepsizlik ar namus pislik denen bu adamlarin ailesinde hemen hemen hepsinde var aykirica cok yanlis yasasin kötülük diye sevinenler var yesim ile zümrütcüler bu kisiler. Eskiden böyle YGA, LD gibi dizileri RTÜK yayindan kaldirirdi ama simdi nerde.

0   0

Fenerli demiş ki;
ne kadar igrenc bir mahluk necip denen adam kisi gelini laleyi öldürdü simdide laleyi kacirtti sirf baldiziyla evlenmesini istiyor edepsizlik ar namus pislik denen bu adamlarin ailesinde hemen hemen hepsinde var aykirica cok yanlis yasasin kötülük diye sevinenler var yesim ile zümrütcüler bu kisiler. Eskiden böyle YGA, LD gibi dizileri RTÜK yayindan kaldirirdi ama simdi nerde.

0   0

yegane demiş ki;
cok guzel

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler