logo

Lale Devri 68. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 68. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
Z£|¡H@ demiş ki;
Fragmandan bahsetticem yeşim kesin kendini kaçırtır çünkü: toprak kı aramayı bıraksında benim le uğraşsın diye hem kendi evine elleriyle hırsız sokandan beklenir.

0   0

menekse demiş ki;
arkadaslar ben bu diziyi cokkk seviyordum.ama gorduyunuz kimi son bolumleri cok kotu.artiq kendime yeni bir dizi buldum.tiryakisi oldum.pazartesinin gelmesini iple cekiyorum.cooooook guzel ve askin guzelliyini cook guzel yansitiyor.oyunculuklarda suppper.hepinize tavsiye ediyorum.ama soyle bir sorunda var ki,boyle guzel bir dizi reyting problemi yasiyor.KOYU-KIRMIZIDAN bahs ediyorum.neden bu diziye bakmiyorsunuz.Yesimin entriqalari,iki yuzluluyu size cokmu iyi geliyor.guzel bir aski anlatan koyu-kirmiziya bakmanizi tavsiye ediyorum.inanin ki,baksaniz bana tesekkur edeceksiniz.iyi gunler.allah sizleri korusun.

0   0

damlasu demiş ki;
bence dizinin ikide bir yönetmenini degiştireceginine seneristlerini degiştirsin şu anda türk kanallarında iki tane dizi var hangisi daha saçma bilemiyorum biri yergökaşk diğeri lale devri onlarında seneristleri ortak bu kadar başrol oyuncusune ne itedigini bilmez salak tipler yazıyorlar bunlar 0 3 yaş arası diye düşünüyorüm insan azıcık yaratıcı olur

0   1

ekin demiş ki;
arkadaslar 68.ci bolumun ozetini okudum.ve boyle bir baba olmaz olsun dedim .baba degil sanki oglunun dusmani bukadarda olamazzz.necip zebanisi yesim seytaniyla isbirligi yapiyor.cinari topraktan uzaklastirmak icin.ALLAH kahretsin bu nasil baba insanliktan nasibini almamis.oglunun sevdigi laleyi oldurdu oglununun hayatini mahvetti.simdi yeniden hayatini alt ust ediyor zebani ne olacak cinarin boyle bir insan musfettesinin oglu olduguna inanamiyorum.ikbali saymiyorum bile cunku onun necip zebznisinden baska gozu kimseyi gormuyor.daha oncede yazmistim necip ikbal yesim seytan ucgeni arasida cinar evlenecek diyebence cinar kizinida alsin gitsin o yalidan degilse basina cok coraplar orulecek simdiye kadar kiziyordum ama bu ozeti okuyunca acidim.(((( .bu arada cinar sitkiyi gormeyecek.insallah yerlestidigi kamera sistemine bakmayi akil ederde sitkiyi gorur degilse safin uyanacagi yok yesim seytanin her dedigine inanacak saftirik.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Nese, Toprakla Cinarin evlenmesi ve sonradan birbirlerine asik olmalari dedigin gibi biraz Gumus dizisini animsatiyor, ama ordaki ailenin namus ve durustluk anlayisi senin de belirttigin gibi cok farkli idi, merhum Ekrem Bora butun cocuklarina da torunlarina da kol kanat germisti. aile fertlerinin hicbirinin boyle igrenclikleri yoktu. Bu dizinin uzak dogu ve arap ulkelerinde de o kadar tutulmasinin sebebi de buydu. Ama LD.de igrenclikler, entrikalar sinirlarini fesat fesat asti. Benim cok hayret ettigim bir sey de ufacik seylerde bile onlem alan RTUK.un bu ve bunun gibi dizilere karsi enden boylesine gormezlige gelerek herhangi bir onlem almamasi. Rtukun namus ve durustluk anlayisi bumudur????Boyle ise gercekten cok cok uzulurum.

0   0

akasya yýlmaz demiş ki;
çınar artık gözünü ac etrafına bak yeter bukadar aptal olma madem sevıyordun nıye topraga inanmadın

0   0

sezzy demiş ki;
Yesim hala Topraka zarar vermeye devam ediyor, Cinarin hala onu sevmesine dayanamiyor ve Cinarin Topraki hergun gormesini engellemek icin Topraki isinden cikartiyor. Yesim bu kadar mi etkili ki insanlarin ekmegi ile oynayabiliyor, tabi bu da senaristlerimizin Yesim.e verdikleri super gucten kaynaklaniyor:))

0   0

sevda demiş ki;
arkadaslar yesim bu vizdansiz oyuncu

0   0

FÝLÝZ demiş ki;
sıktı artı lütfen seyretmeyelim bizi aptal yerine koymalarına izin vermeyelim senaristler bu kadar yapabiliyor 5 yaş zekasına göre takılmış durmuşlar bırakılım yeşimle senaristler izlesin

0   0

zeynep demiş ki;
artık dizi berbat oldu ne yani stkının orada oldugunu çınar yakalıcak öylemi imkansız yeşimn hiç bir şeyi yakalanamaz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler