logo

Lale Devri 63. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 63. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
ruzgar demiş ki;
herkese selam hocanin katilacak olamasina cok sevindim cinarin da biraz uzeulmesi gerekir topragin deyerini anamasi icin toprak bebeyini aldirmayacak tir ama uzun ca bir surede cinari afetmez umarim

0   0

tuba demiş ki;
lale devrine cansel elçin in gelecek olmasına çokkkk sevindim :))

0   0

aytenaa demiş ki;
Bu sitede iki Ayten var galiba?

0   0

sezzy demiş ki;
Meral.cigim insallah dedigin gibi Yagmur bebegini aldirmadi, o kadar istedigi bu bebek disari ciktiginda da ona en buyuk destek olacak ve onun sayesinde daha guclu olacaktir.Ayten,.cigim, benim de butun dilegim ve bugune kadar bu diziyi izleme sebebim birgun gercekten de kotulere tek tek yaptiklarinin cezasini odeteceklerini gormektir. Ve bugunlerin de artik cok yaklastigini hissediyorum.

0   0

sezzy demiş ki;
Meral.sagol canim, bizi aydinlattigin icin, belki de Cinar.dan once o teklif yapmak icin Yesim kosa kosa hastahaneye gidecek ve Cinar onu orda gorecektir, ama seytan yine bir yalan uydurur ve acidigi icin gelip Sitki.ya baktigini soyleyebilir

0   0

ayten demiş ki;
selam buraya yazdiginiz yorumlari okuyorum cok guzel sozler yaziyorsunuz agziniza saglik. umarim bir gun iyilerinde yuzu guler yesim gibiler allahindan bulsun. cinar gibi sevdiginin deyerini bilmeyenler omur boyu surunsun isallah.

0   0

meral demiş ki;
sevgili sezzy bu gun fragmanlarda okudum,toprak bebegini aldirmakdan vaz gececekmis ve cinarda sitkinin yanina gittiginde sok bir surpriz ile karsilasacakmis. bence yesim olabilir orda.

0   0

fatos demiş ki;
sevgili sezzy ayni müjdeli haberi bende bekliyorum bu dizinin sinir bozuculugundan dolayi ikbal yesime inanmaya basladigi bölümden sonra hic izlemedim sadece fragmanlari ve yorumlari takip ediyorum hala degisen bir sey yok insallah degisir dileklerinede aynen katiliyorum..

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Ozgu; insallah yakin zamanda sana mujdeli haberler veririm de sen de tekrar izlemeye baslarsin canim. Gercekten de her bolum kotulere bu kadar prim verilip onlarin hayatlarina ozendirilmek cok kotu.Bizler Toprak.larin cok oldugu Yesim.lerin, Zumrutlerin, Ikballerin yok denecek kadar az oldugu bir dunya istiyoruz. Sevgiler.

0   0

ayten demiş ki;
Galiba Toprak bebeğini aldırmamış ve içerideki bayanlardan dayak yemiş,bu kadar kötü şeyler yaşamasına karşılık birde Çınar bey yalıda kalır mı kalır.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler