logo

Fatmagülün Suçu Ne 63. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Fatmagülün Suçu Ne 63. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
cansu demiş ki;
super bir dizi severek izliyorummm fatmagul ve kerim birbirlerinecok yakisiyorlarr....

0   0

maral demiş ki;
tüm oyuncuların gerçekten oynadıkları rolün hakkını vererek oynamaları yüzünden daha da inandırıcı bir dizi. mukaddes hanımın oyunculuk mimiklerine hayranım. kadın tüm bedeniyle duygu düşünceleri bize geçirmeyi biliyor. mustafa artık yolun sonunun göründüğünün farkında. son çırpınışlar. fatmagülün anlının kiri olarak gördüğü şeyin aslında kendi yüreğinin kiri olduğunu artık anlıyor. karakterinin zayıflığını adını sevgi koyduğu aslında takıntılı duygularıyla fatmagülü ikna ederek temizleyeceğini sanıyor. kerime düşmanlığı kendi elleriyle yok ettiği dünyayı kerimin kurmasına tanık olduğu için. kerim gibi insanların gerçek hayatta çoğalması ümidiyle diyorum.

0   0

sezzy demiş ki;
Mervecim; sagol canim, sneinle ikimiz leb demeden leblebiyi anliyoruz, dusuncelerimiz birbirine cok benziyor, olaylara ayni acidan bakiyoruz. Mukaddes de dizinin aksiyonu. O olmadan olmuyor malesef:))) hic olmazsa arada bir onun sayesinde makaralari koyveriyoruz. Optum.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Sezzy, sorun degil bende isim konusunda o kadar iyi degilimdir :) Ahu yerine Asu demek istedigini anlmisdim saten :) Pisko Mustafayi bakalim artik kim kurtaricak. Ebenineninde soyledgi gibi tipik bi Mukades hanim klasigi, kimin aklina gelir telefonu msnin uzerine koyup uzakdan sucu oglunun uzerine atmasi? Her nekadar bazi huylarina bende sinir olsamda bazen sempati duymuyorum degil.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Merve, isimler konusunda cok kotuyumdur:)) evt canim Asu(Hacer)demek istemistim, o an aklima Ahu gelmis birden:)) Mustafa gercekten de cok yuzsuz olmaya basladi, suclari aklandikca daha cok suc islemeye devam edecektir. Avukat ile Ebeninenin nikahlari ve balayi goruntuleri hala gozumun onunde, en guzel bolum de onlarin bolumuyle Kerim.le Fatmagul.un sevgililer gunu yakinlasmasiydi, en kotu sahne ise Mustafa.nin igrenc bir sekilde karisina Murat ismini Fatmagulle onun koymak istediklerini soylemesi idi. Mukaddes dersen cok yuzsuz, merakindan balayinda bile telefon edip rahat birakmadi, bir de numaradan cocuguna bagirmasi gercekten de cok komikti, bu kadina hem cok sinirleniyorum hem de o derece gulduruyor beni:))) Sevgiler.

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Sezzy Fragmai az once tekra bi izledimde, Kerim Fatmagule piskolga geliyor, o iceri konusaagriyor, Fatmagul disarda beklerken bizim deli dumrul Mustafa geliyor. Kacirmick sanirim sadece orda konusup kacip gider... Seninde soedigingibi son n kadar Fatmagul susmayi tercih edick gibime geliyor :) Yesimle Mustafa gercekten mukembel ikilli olurlar. (Ahu derken sanirim Asu demek istedin :)

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Merve. soyledigin sey daha mantikli gercekten de, yoksa bu deli tamamen kafayi yedi diyecegim. Ahu.nun Fatmagul.e herseyi anlattigini demek ogrenecek ki can korkusundan(yine hapse girer diye) Fatmagul.u bir yerlere kacirip tehdit edecek. Fatmagul de Kerim.e birsye olmasin diye belki de kimseye birsey anlatmayacak. Of ya. Bu da Yesim cadisinin erkek versiyonu. Bu da oyle olunca yine dort ayaginin ustune dusecek ve butun yaptiklari yanina kalacak, taaa ki son bolume kadar:(((

0   0

Merve demiş ki;
Sevgili Sezzy, AFK daki piskopat halil en azindan rengini belli etmisdi, bu sazan gibi bi pyanda bi buyanda. Yaptiklari ile soyledikeri dahi birbirini tutmyor :) Hacer tum bildiklerini Fatmagule anlatigi icin sanirim sadece tehdit edip korkutacak, susmasan Kerimi vururum diye tehdit edebilir, kacirmaya cesaret edemez... Kacirsa, ne yasaranlar nede Meltemlerden manevi beklentileri yerine gelir... :)

0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar kusura bakmayin bir yorum cikmadi diye ona benzer baska bir yorum yazdim, ikisi birden cikmis:)))herkese sevgiler.

0   0

nihat demiş ki;
fatmagulu artiq mutlu gormek istiyoruz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler