logo

iffet 19. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "İffet" dizisinin 19. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için ddizi size yeter.
karim demiş ki;
simdi bu cemil sen getdin deyib agliyor iffete.iffet neden demiyo sen bene sahib cikmadin.

0   0

Dunya demiş ki;
ya bu iffet gercekten salak olucak eger bu kezde o herife inanirsa.Alihissana gercekten yazik ediyor aptal kiz,ya evli barkli bir kadinin bashka erkegin yaninda ne ishi olabilirki onu anlayamiyorum hem de ona tecavuz etmish birisinin.

0   0

leman demiş ki;
Iffet neden su Cemilin suni goz yaslarina inaniyor? Cemil simdi de sucu babasinin uzerine atiyor, babam anneme boyle kotuluk yapdi, ben de kendi kendime soz verdim ki hec kimseyi sevmeyecem. Salak herif baban anneni incitmisse bile sen eksine iyi biri olmaliydin, Eger Iffet onu af ederse hakikatan o da salakmis demek, ben Cemil na kadar timsah goz yaslari dokerse doksun ona esla inanmam, Iffet onun yuzunden neler cekdi, tecavuz etdi onu da af etdi, sonra Iffeti paraya tercih etdi, simdi ne istiyorsun be ulan, get sen de babanin yanina salak. Ben Iffetle AliIhsanin bir yerde olmasini, Cemili olunceye kadar surundurmesini istiyorum, Iffet onu af ederse gercekden yazik olur.

0   0

leyla demiş ki;
Admincigim, ne olur bana yardim edin artiq 1 haftadir ki, ne dizi, ne de fraqmanlar acilmiyor, hep error veriyor, video not found yaziyor. Ne yapmaliyim?

Admin Notu: İletişim kısmından ulaşın lütfen arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler