logo

Kuzey Güney 22. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 22. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
neyda demiş ki;
Alperen kardes..Bu 1.fragmanin kendisi 29 saniye(bu kisa fragman baska sitelerde de ayni) yani ddizin adminin bir hatasi yok..fakat 2.fragman cikti o da 1.01 dakika..ama bu sitede bulamadim, ben baska yerden izledim..belki admin daha sonra 2.yide ekler, bilemem. Neyse guzel bolum olacaga benziyor, herkese iyi seyirler. Bu arada ben Kuzey-Cemre diyorum :)

0   0

Alperen demiş ki;
neyda ben bu fragmanin daha uzun olanini izlemistim ama simdi burdada 29 saniyeye düzeltmis admin ..

0   0

Berran demiş ki;
Sehnazcim tamamen katiliyorum sana;)) AL YAZMALIMDA mesaj biraktim sana.Sevgiler

0   0

neyda demiş ki;
Alperen..Fragmanin kendisi kisa, bunun admin ile ne ilgisi var?? Sizde ne olsa adminden biliyorsunuz, hayret ediyorum dogrusu..Ddizi ekibine tesekkurler, emeklerinize saglik.

0   0

nahid demiş ki;
cok guzel bir dizi

0   0

ÞEHNAZ demiş ki;
Bugüne kadar çok dizi izledim, çok kötü karakter gördüm, ama bu Simay bir de Ayça (Al yazmalım) kadar aşşağılığını görmedim, ikisi de o kadar ucuzlar ki, resmen tiksiniyorum.

0   0

sezzy demiş ki;
Az once geri kalanini izledim, benim fedakar oglum diyor, agabeyinin yerine 4 yil yattin ve arkada da Simay dinliyor, Cadi Simay bu duydugu bilgileri Guney.e karsi veya Banu.ya karsi santaj olarak kullanacak galiba...Herkese iyi geceler. Adminim size de:)))

0   0

01 demiş ki;
kuzeye söylüyo tam 4 sene yattin diye yani hapise girdigini kast ediyor Devami varmi acaba fragmanin ?

0   0

Alperen demiş ki;
yok ya devami vardir elbet fragmanin da burda kisa vermis admin galiba ?

0   0

sezzy demiş ki;
Ben bu fragmandan birsey anlamadim. Cok kisacik verilmis. Kuzey.in babasi tam dort sene yattim derken acaba karisi ile anlasmazligi nedeniyle o koltukta tam dort sene yattigini mi soylemek istiyor. Anlasin artik oglunun mutsuz oldugunu:((( Baski yapmasin artik.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler