logo

Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Fatmagülün Suçu Ne" dizisinin 60. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için ddizi size yeter.
sezzy demiş ki;
Zeri_kizi; sen de anlayabilirdin, Kerim vuruldugu gece o soguk havada kendini bilmeden saatlerce yatti. ben o zaman soylemistim, Kerim.i birileri bulana kadar orda soguktan donacak diye. Belli ki soguk icine islemis, cigerleri su toplamis veya cigerlerini usutmus de olabilir. Allah yardimcisi olsun. Insallah artik babasina da haber verirler ve biz de sevgili Serdar Gokhan.i yeniden dizide seyretme sansini buluruz:)))

0   0

sezzy demiş ki;
Nese arkadas, gercekten Kerimin babasi gelirse cok guzle olacak, o herseyi kontrol altinda tutabiliyor, Yasaranlari da korkutuyordu:)) Hem taaa eskiden beri Serdar Gokhan hayraniyim. hem efendi, hem de hala cok yakisikli.:)))

0   0

@zeri_kizi demiş ki;
sezzy demiş ki; Eyvahhh, Kerim.in oksurmelerinin sebebi anlasildi-lütfen, bana da anlatsana....ben hic bir sey anlamadim((

0   0

neþe demiş ki;
nihayet kerimin babası nu nölüm geliyomuş .umarım olayların aydınlatılması için büyük faydası olaçakdır kerime ve f.g.

0   0

sezzy demiş ki;
Eyvahhh, Kerim.in oksurmelerinin sebebi anlasildi, Allah yardimcisi olsun, hersey iyiye giderken yine fenalasti, Fatmagul cok korktu kaybedecek diye Kerim.i:((

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler