logo

Lale Devri 59. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 59. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
sezzy demiş ki;
Yesim.in Muhtesem Yuzyila katilmasi bir hayal oldu galiba, ya da caresizce yeni sezonu bekleyecek, yapimci, Sarikaya sezon sonuna kadar dizide kalmak icin analsma imzlamistir, diziden daha once ayrilirsa 500.binTL tazminat odemek zorundadir, diyor. Yani ya bu tamzinati Muhtesem Yuzyil yapimcilari odeyecek, ya da yeni sezona kadar Mihrimah sultani kucuk bir cocuk olarak idare edip Sarikaya,yi yeni sezona alacaklar, hem zaten sehzade Mustafa da yeni sezonda diziye katilacak degilmi??? Bence LD bu sezon bitecek ve Sarika.ya yeni sezonda MYY.da oynayacak.

0   0

fatma demiş ki;
toprak ilk kez kendi onuru için mücadele edecek.daha önce hep başkaları için fedakarlık yaptı.bu defa gerçekten başarsın ve sürüklenmesin artık.mutlaka ortalardan kaybolsun ve hiç kimse ona ulaşamasın.GERÇEK BİR AYRILIK OLSUN...

0   0

ayten demiş ki;
MYY Dizisinde malkoç oğlunu oynayan Burak Özçivit dizideki iyi oyunculukların yanında yetersiz çocuk gibi, o kişiliğe tip olarak benzemese de parğalı gibi rolü kaldırabilecek birini oynatmalıydılar(B.Ö.in daha çok çalışması gerekiyor)Serenay Sarıkaya da çocuk gibi kalacaktır. çünkü burda başrol değil yan rol oyuncusu ve bence(oyunculuk)açısından iyi değil mesela önce sesini kullanma dersi almalı daha çoook fırın ekmek yemeli

0   0

Toprakk demiş ki;
Aferin Toprak en iyisini yapıosun. terk edip gitmk çınarında sorduğu soruya aldığı cewp güseldi. hem bağırıp çağrıoo snrada arkasndndan evi yıkıp ağlıoo. adından belli işte odunn resmn diyeck bişey yok. dizi gayet iyi gidioo. bnce toprak öle çkp gitckyaa basına bise gelck glibaa

0   0

nigar demiş ki;
diziye artik hic bakmak bile istemiyorum.amma bundan evvel nasil da izliyordum ya.bu topraka bagli idi amma artik ona da marak beslemiyorum bilmiyorum senaristler ne yapmak istiyor bizi delirtmek mi istiyorsunuz ya.Diziyi ya guzel bir sinlukla bitirin ya da boyle uzadarak bizim diziye olan guvenimizi sarsidin.

0   0

Hatice demiş ki;
Aferin toprağa ne kadar çok sevse de bunca lafa bu güvensizliğe kim olsa katlanamazdi hele ki toprak kadar gururlu biri toprağın hiç aklına gelmedi böyle olacağı o sadece söylediği yalanlardan dolayıı üzülüyordu böyle olacağı hiç aklına gelmezdi

0   0

sezzy demiş ki;
Yesim, Lale Devrindne ayrilip MYY.a katilirsa vay halimize:)) ortalik daha da karisacak, Hurrem.in kizi olacak mutlaka, eh ana-kiz birlikte birsuru entrikalar yaparlar artik, zaten tarihte de ana-kiz ve damat Rustem pasa Sehzade Mustafa.yi oldurtuyorlar. Ama once Pargali.dan kurtulacaklar. Cunku Mustafayi yok etmenin onundeki en buyuk engel onu goruyorlar.

0   0

sevda demiş ki;
yeşim filmden ayrılıyormuş muhteşem yüzyıla katılcakmış.:)bunu duyunca çok mulu oldum:)

0   0

Fenerli demiş ki;
Tam bekledigim gibi oldu Toprak terk etti Cinari cokta iyi yapti birazda Cinar pesinden kossun topragin aglasin yalvarsin cirpinsin ohsun bi taraftan iyi bitaraftan kötü oldu yapacak birsey yok olanlarin hepsi yesim seytanin yüzünden Yilan yesim Topragima oldu olan hadi bakalim gelecek bölümler neler bekliyor bizi.

0   0

Kader demiş ki;
sıtkıya sınır oluyorum.kendi kızını oldurdugu yetmedi şimdide cınarla topran bebegini öldurecekti az kalsın toprak bebegini kaybedecekti.bu kadar nankör biri oysa toprak çok iyi niyetli davrandı hayvana mal herzaman maldır.inşallah o sıtkı yeşimin başına bela olur.yeşimde gülüyorya beni çıldırtıyor.iylik kim yeşim kim yanından bile geçemez.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler