logo

Yer Gök Aşk 65. Bölüm Fragmanı izle

Özet:
sezzy demiş ki;
Ravza hanim, nihayet ortak bir yol b ulabildik, bende Urgup.e gitmeyi cok istiyorum, Asmali Konak dizisinde gordugum zaman bana cok ilginc geldi oralar, ama hala gerceklestiremedim, siz benden sanslisiniz, arkadaslarla konustuk, hepimize uyan bir zmaanda hep birlikte gidecegiz insallah. Herkese sevgiler.

0   0

ravza demiş ki;
arkadaşlar kimseye karşı bir saygısızlığım olduğunu düşünmüyorum olduysada affola ayrıca bay değil bayanım sezznin ürgübe gitmeye gerek yk falan deyince biraz fevri davrandım galiba gerçek olan diziyi çok seviyorum bazen saçmalasalarda reklamdan sonra çok geriden de alsalar seviyorum izliyorum

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; haklisin, ablamin kizi gecenlerde Maltepe.de FGSN cekimlerini seyretmis, teyzecim gorecektin diyor, cekim aralarinda Erdogan karakterindeki oyuncu Beren Saat.in yanina geliyor, gulerek sohbet yapiyorlarmis. Halk daq kizimmmm, Fatmagullllll, ondan uzak dur, sana zarar verecek diye bagiriyormus:))) aslinda Erdogan karakterindeki cocuk da cok sempatikmis. Onlar bu yorumlari okuyorlarsa gulmekten kiriliyorlardir. Dis isleri bakanimiza mektup gonderenler, onunu kesenler bile varmis Caroline.i memeleketine gonderin de bu aile dagilmasin, Cemile ile Ali Kaptan kavussunlar diye. Bakan bile demis, halkimiz kendini oyle kaptirmis ki bu dizilere gercek karakterlerle karistiryorlar, sonra da soyle cevap vermis, Caroline hanim(Wilma Ellis) burda calisma izni ile kac yildir calisiyor:))) Eh verdigim bu ornekler de cogu seyi acikliyor saniyorum. Onemli olan Fenerli arakdasimizin da dedigi gibi birbirimizin yorumlarina saygi gostererek kirici olmadan yazabilmek. Herkese sevgiler.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzy arkadasim, hosgeldin. dizi karekterleri aslinda dizi setinde genelde güzel anlasiyorlar. bazi insanlar dizideki karekterlerle ve gercek kisiyi karistiriyorlar. mesela birce akalayin sayfasinda murat ünalmisla dügün resimleri var. bir yerde hamiyete sarilmis öbür yerde tuvana turkaya sempatiyle birbirlerine bakmislar. biri "bu bademi" diye sormus, öbürüde "maalesef" yazmis. iste dizi karekteriyle gercek kisiyi karistirmaktir. cogu dizide düsman olarak oynayan iki karekter, aslinda gercek hayatta cok iyi arkadas oluyorlar.

0   0

Fenerli demiş ki;
Hayirli sabahalar sezzy sana katiliyorum burasi herkeze acik bir sayfadir herkez istedigi gibi yorum yapabilir tabiki kimseyi kirmadigi sürece. Bu arada 64. bölümü cok begendim sultanida asik yapiyorlarya atciyla ama ne komik buldum ikisinide e hadi bakalim hayirlisi sultan ve atcimiz icin hehe. sevgiler saygilar

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili MSFIGO.cum bu sayfaya yeni girdim ve senin yorumunu okudum ilk olarak o zaman benimle ilgili bir yazi oldugunu ogrendim, beni savundugun icin cok tesekkurler canim, gerci sen en uygun cevabi vermissin, ben d eufacik bir ilave yapmak istiyorum Esra arkadasa; ben yorumumu yazarken Ravza beye kesinlikle hic bir saygisizlikta bulunmadim, sadece o bizzat Urgup.e gittigini yazinca bende orda baska seyelr mi cekiyorlar bize farkli cekim mi yapiyorlar diye sordum, bir diziyi izleyip karakterler ve konular hakkinda yorum yapmak icin taaa Urgup.e veya diger cekim yapilan yerlere gitmeye gerek varmi sizce. Ben sadece bunu vurgulamak istedim. Benim kanaatimce bu arkadas oyunculari yakindan izledigi icin saniyorum onlara karsi sempati duydugu icin siz Urgup.te onalri gorseydiniz boyle dusunmezdiniz demekle bunu kastetmistir. Oyuncularin hicbirine karsi olumsuz birsey dusunmuyoruz, hepsi de cok degerli ve rollerinin gerektirdigi gibi davraniyorlar. Biz de onlarin oynadigi bu karakterlere gore yorumlar yapiyor, ovguler yagdiriyor veya elestiri yapiyoruz, unutulmamasi gereken sey burasinin herkese acik bir yorum sayfasidir ve dileyen diledigi gorusu saygi ve durustluk seviyesini asmadan uygun bir sekilde belirtebilir. herkes ayni karaktere farkli gozle bakabilir, olaylari kendi anladigi sekilde yorumlayabilir. Muhim olan da kimseyi kirmadan, incitmeden bunlari yapabilmektir. Herkese saygilar,sevgiler.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzy erkek degil, sezzy bir bayan ;)) ayrica birine polemik ve saygisizlik yapiyorsunuz demeden önce insanlar kendi yazdiklarina baksalar daha iyi olur. cünkü polemigi ve saygisizligi yapan asil kendileri oluyorlar. bu sitede yine ayaklanmalar var. dogru düzgün elestride bulunamiyor bazi insanlar.

0   0

esra demiş ki;
ravza nın yorumlarından ne anlıyorsunuz ne yorumluyorsunuz sezzi bey size saygı göstermiş ancak sizde hiç saygı yok ayrıca kusura bakmayın polemiğe girmek için uğraşıyorsunuz saçma sapan yorumlar yapmayın sizin aklınız ermiyor sevmediğiniz senoryoların dizilerini izlemeyin

0   0

sezzy demiş ki;
Ravza bey; Urgupte farkli bir cekim mi oluyor???biz mi farkli izliyoruz anlayamadim, neticede orda ne cekiyorlarsa biz de tvde ve ddizide aynisini izlemiyormuyuz, burda yorum yapan butun arkadaslar da kimsenin etkisi altinda kalmadan kendi goruslerini yorumlayabilecek yastalar, kimse kimsenin aklini karistirmaz, ancak yazilanlara saygi duyar, kendi fikrini yazar. Siz saniyorum orda gercek oyunculari izlediginiz icin akliniz karismis, biz gercek oyunculari elestirmiyoruz, dizideki karakterleri yorumluyoruz.

0   0

ece demiş ki;
Havvayı yine yalancı konumuna çekmesinler lütfen . Yusuf karakteri yada karaktersizi diyelim nereye çeksen oraya gıdıyor.Güvenilir ,güçlü ,erkek rolü yok oldu.Artık Bade karakterini izlemekten sıkıldım okadar yapmacık ve bayagı oynuyorkı yeter dedırtı yusuf havva aşkı için bile izlenmiyor olayları çözüp bitirin artık sıkıldık çünkü senaryo uzadıkca saçmalıyorsunuz sırf reytıngı dussun dıye arkadaslarla sozlesıp ızlemıyecegız altarnatıf cok senarıstler ızleyıcıyı dıkkate almıyor ne de olsa.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler