logo

Lale Devri 58. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 58. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
sezzy demiş ki;
Ayten arkadas; yorumunuza tumuyle katiliyorum, yureginize, ellerinize saglik diyorum, keske herkes de sizin gibi duyarli olabilse:(((

0   0

ayten demiş ki;
1929 yılında New York borsasının çöktüğü zaman kötü olaylara sebebiyet vermemesi için insanları sinemaya yönlendirmişler benim ülkemdede çok ciddi olmasada gittikce derinleşen bir ekonomik kriz mevcut..... bu nedenle bir kaç yıldır ucuz eğlence olduğu için çok fazla dizi izleniyor İyi tarafı:Yabancı ülkelere para akıtıp film dizi almak yerine bizim oyuncuları- mızın kazanmaları Kötü tarafı: İzleyicisi yani velinimeti hakkında kötü düşünen edebiyetın giriş gelşme ve sonuç ilişkisinden bihaber başka hiç bir dizide görülmemiş sonuç- lanmayan konular veee.. Ülkesinin örf adet gelenek ve görenek- lerini hiçe sayıp yumuşak geçiş yapaca- ğı konuları üstüne basa basa dizilerde işlenmesine izin veren YAPIMCILAR yüzünden dizilerden yavaş yavaş vazgeçmeye başladım. Şu an bir anket yapılsa bir çok kişi dizilerden sıkıldığını basit seneryolar nedeniyle zamanın boşa geçtiğini söyleyecektir.

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
ask guzel toprak ve cinarin necip ve zumrutun aski gibi

0   0

Fenerli demiş ki;
Yesimin Allah belasini versin öldüresim geliyor gülmesi beni cileden cikariyor yazik Topragima nasilda bagiriyordu Cinar artik kiziyorum Cinara anla kimin Topraga bilet aldigini be adam insallah Yesim planlari en kisa zamanda suya düsüpte yakalansa bizde biraz olsun rahatlayalim yani yeter artik. Diziyide sacmaladikca sacmaliyorlar.

0   0

leyla demiş ki;
Ben böyle geri zekali kadin görmedim.Bu ne ya yapimcilar Topragi sanki kuzeyden gelmish bir kadin roline cevirdiler.pess artik.

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
lale devri super

0   0

slv demiş ki;
toprağın bebeği düşerse çınarda sıtkıya inanırsa bu dizi izlenmez burdan dizinin senaristi yorumları biraz cittiye alsın dizi izleyici kayıp ediyor demin yorum yazan arkadaşımız gibi bende bir süredir fragmanına bakıyorum keyf kalmadı toprağı mutlı göremedik hiç olmazki

0   0

ayka demiş ki;
arkadaslar hic bir yalan ustu ortulu kalamaz insallah yesimin oyunu acilacak. sitki bir yerde acik burakacak. qercekden toprak kacingi yuz yilda kalmis. neden her seyi basindan cinara anlatmadi.yesime aciyorum sahiden hasta. sevgi dediyin boyle olmaz hani cokuqsuz hic bir yere getmezdi bir kac bolumde beebyi goremedik. her kese sabir diliyorum boyle qederse dahada uzayacaq bence.bu arada her kese merhabalar.

0   0

neþe demiş ki;
yani ciem yeşimi anlamakmı yeşimi nasıl anlıyosun yani biz anlıyamıyoruz yşimde ne anladığını bizede anlatsanda bizde yorumuna saygı duymayı başarsak . yeşim ve çınar aşkmı yaşadı yada yaralarındaki aşkmıydı gerçekten anlamak isterim

0   0

ciem demiş ki;
Yesimin yaptiklarini dogru bulmuyorum ama yinede icimden yesimle cinarin biraraya gelmesi geciyor. Yani bir bakimdan onu anliyorum.. Gerci böyle düsünen birtek benim herhalde..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler