logo

Yer Gök Aşk 64. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Yer Gök Aşk dizisinin 64. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle sizlerle. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak ddizi ile izleyebilirsiniz.
sezzy demiş ki;
Nese kardesim, guzel yorumunu okudum, en sonunda da ask kavusamamakmi? yoksa kavustugunu her kosulda kabullenmekmi. Baska bir dizide cok guzel bir soz vardi, simdi adini unuttum hangi dizi idi, galiba Ece Uslu ile Yavuz Bingol.un dizisiydi, orda yasli bir adam vardi(Dudaktan kalbede de pasa rolunde idi) o soyluyordu galiba, iki sevgili kavusamazsa adi ask olur diyordu. Sevgi ise sevdigine sahip cikmak, onun icin ozveride bulunmak, fedakarlik yapmak, kendinden once onu dusunmektir, Ben bu dizide ne Havvada gordum bunu ne de Yusuf.ta, oyle Kerem ile Asli, Yusuf ile Zuleyha, Ferhat ile sirin, Leyla ile Mecnun havalari yok ikisinde de, oyle bir ask olmaliydi ki, tertemiz olsun ve birbirlerine kavusmak icin kimsenin canini acitmadan mucadele etsinler. Ama boyle bir ask yok burda. Sonu ne olacak cok merak ediyorum ben de.Imren Oze3nc kardesim; sana da katiliyorum, bunca dizilerde verilen ornekler, islenen karakterler, haberlerde sansursuzce verilen haberler, yabancilari ister istemez bize karsi on yargili olmaya zorluyor, bazilari ile konusurken, daha once bilmedigim icin baska turlu bir yer saniyrodum Turkiye,yi diyenler cok. Geri kalmis bir ucuncu dunya ulkesi saniyor cogu. gelince de Avrupadan daha ileri diyorlar ama goruntu ile degil artik insanlarin da biraz one dogru adim atmalari gerek, kendilerini duzeltmeleri, yalan yanlis seylere takilip kalmamali gerek. Cok sey yazmak gerek ama bu gece fazla uzatmak sitemiyorum artik. Herkese sevgiler.

0   0

neþe demiş ki;
arkadaşlar aşka dair yazmak istedim bu gün çünkü her kanalda aşkı işleyen farklı boyutlarda anlatan birsürü dizi var ama ben burda yazmak istedim çünkü dizinin adıda aşk öyle göreçeli bir kavramk. bugüne kadar kesin tanımını yapabilen görmedim.yusuf ve havva yaşadıkları aşkmı ben aşkı böyle yaşamak istermiydim diye düşündümde istemezdim .aşk hemen pes etmek hemen vazgeçmekmi bence hayır amma yusf havvadan vazgeçti onun yaptıklarını öğreninçe aşkı için müçadele etmek havvayı her hatasıyla bağrına basmak onu anlamaya çalışmak yerine badeye bir geleçek vadederek havvadan vazgeçti .peki havva budurumumla mücadele etmek bunu önlemeye çelışmak yerine kendini ölüme terk ederek kendi elleriyle yusufu badeye bırakmadımı .yusuf havvaya olan aşkını onu kaybedinçemi anladı ya öncesi havvaya aşık değilmiydi yusufunki viçdan azabımıydı yoksa aşkmıydı .yusuf havvaya atılan iftiralara inanmadımı ölü insana yapılan hakareti gerçek kabul etmedimi insan aşık olduğu hale ölmüş bir aşka yapılan iftiraya ne olursa olsun iananırmı inanabilirmi .şimdi havvanın yaşadığını biliyor onun için herşeyi karşısına alıyor .peki yusuf havvaya şimdimi aşık.geç kalmadımı eğer aşıksa bile havvayı sahıplenmek için .ben yusufun havvayı yenden kaybetmekten korktuğunu düşündüğüiçin böyle davrandığını düşünüyorum eğer adı aşksa bu ilişkinin yusuf en başında sahiplenmeli en başında havvanın yanında olmalıydı.burda sanki bana aşktan çok kavuşamama ,kaybetma korkuları aşktan daha baskın geliyo .hani birşeyi çok istersiniz elde edemezsiniz onu elde etmek için herşeyi yaparsınız ve elde edersiniz en nihayetinde ve belli bir zaman sonra bir bakarsınız ilk günkü isteğiniz yok çünkü o elinizde .aşk ulaşamamakmı yoksa ulaştını her şartta koşulsuz kabullenmekmi.

0   0

Imren Ozenc demiş ki;
Yine şu fragmana bir bakayım Düzelen bir şey var mı kötüler cezalanıyor mu acaba dedim Baktım ki her şey daha berbat görünüyor Benim Çocuklugğmda Siyah beyaz bir film vardı hatırladığıma göre adı ipsala cinayeti 6 ölü var olmalı Bu dizi aynen ona benzemeye başlamış yine Önüne gelen eline silahı alıyor Hamiyet hala Oğluna yalan söylüyor Havvayı Yok etme peşindde Havva iyice sapıttı Oturduğu yerde Duramıyor Peşinde kendisini öldürmeğe niyetli katil olduğunu unutuyor Acele işe Şeytan karışır sanıyorum bu dizide de en az 6 ölü filan olacağa benziyor Kriminal ve Mafya filimlerini solladı Mübarekler Hemde 3 aile içinde bunlar oluyor Gençler zengin olunca her şeyi yapasın insan da öldürürsün Doktorda satın alırsın sana bir şey olmaz Fakirsen sürünürsün diye düşünüp kim bilir neler yapacaklar hayatlarında Başka Milletler Türklerin hepsini büyle sanacak zaten Tarihten beri Türkiyeyi suçlar yabancılar kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi bu gibi şeylerin daniskasını yaparlar onların ki duyulmaz hep Türkleri Eli kanlı bıçaklı silahlı tabancalı görürler nedense Bu filimde seyredildikleri ülkelerde bunu bir kere daha kanıylayacak örneğin Aile içinde olması ile bu entrikaların Çok yazık Bunun yazarını tanımak isterdim Mutlaka ruhu bir bozukluğu veya geçmişten bir yarası olmalı bunca kini dile getirebilen bir muhayyile hayra alamet değil

0   0

merve demiş ki;
havva ölünce neler olduğunu gördük... bade havvadan daha güzel ama daha zeki değil.. :)

0   0

Arse demiş ki;
Bade ve hamiyet birbirlerini öldürseler de kurtulsak.

0   0

nira demiş ki;
ya arkadaşlar yorumu okumadınızmı havva yusufla beni rahat bırakmazsan polise giderim diycek hamiyete oda korkusundan anlaşacakmış bence yusufun sıkıntısı başka badenin sıkıntısını münevver celalbeye anlatacakmış oda badeyi takip edecek badenin babası görüyor havvayı burda iki kızı ciddi yol ayrımı bekliyormuş hayatlarının akışını değiştirecek olaylar zaten karıştı şimdi hamiyeti biraz geri çekmeye karar verdiler heralde acaba badeyle tartışırken silah badede patlayıp yaralı yada ölecek çünki çıkacak demiştiler havva hapise girecek yada celal bey olayın üstüne gelip kızından silahı alıp hancıoğllarını hem şirketten hem hamiyeti ihbar ederek intikammı alacak bence havva yusufa bu olayları anlatınca ben bittim herkes bilecek diyor ve havva orda düşünecek yusufun ne yapmaya çalıştığını onun bu çıkmazını görmek havvayı yusuftan uzaklaştırabilirde buralar tahmin ama görecezz havva artık hata yapmamalı artık.

0   0

MSFIGO demiş ki;
Hamiyet Havva’yı karşısında görünce şok olur. Tüm istediği Havva’dan bir şekilde kurtulmak ve huzur bulmaktır. Ama Havva’nın teklifi onu çok şaşırtır. Bade Yusuf’a, onu takip ederken yakalanır. Yusuf taşıdığı yükten çok yorgundur. Bade’yle gerçekleri paylaşmanın vakti gelmiştir. Cüneyt artık özgürdür. Tek isteği bir an evvel Amerika’ya gidip, Havva’ya kavuşmaktır. Ne var ki, Mehmet’in onunla hesabı henüz kapanmamıştır. Bade belki de hayatının en acı gerçeğini Yusuf’tan duyar; Yusuf hala Havva’yı sevmektedir. Ama Bade pes etmeye niyetli değildir, hemen harekete geçer. Hamiyet çaresiz hapse gireceğinden emin, panik haldedir. Havva’yla anlaşmaya karar verir; ona güvenmekten başka çaresi yoktur. Bade’den şüphelenen Münevver Celal’le konuşur. Bade’nin planını öğrenen Celal ise, hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır; Havva hayattadır. Hancıoğulları’nın hesap verme vakti gelmiştir. Havva’nın yerini öğrenen Bade, başladığı işi bitirmek üzere Havva’ya gider. İki kadının yüzleşmesi, hayatlarının yönünü değiştirecek itiraflara gebedir.

0   0

sezzy demiş ki;
Nese kardesim; butun soyeldiklerine basindan sonuna kadar katiliyorum, Havva eski Havva maalesef, ehrseyi kendi kontrolunde tutacak illaki, yine yuuzne gozune bulastiriyor mutlaka, halbuki Yusufu dinleyip sabretmeli, Yusufun sevgisinden emin, niye oturmuyor oturdugu yerde, bir defa da sabretmeyi bilsin, bu gidisle daha kotu seyler olacak bence, cunku Badenin d eHavva gibi gozu dondu bir kere, iki cambaz bir ipte oynamaz. Cok kotu seyler olacak sonunda olan da Yusufa olacak. O da haketti basina gelecekleri. Bir ona bir Badeye umit verdi. Havvayi gorunce yine Badeyi tersledi. Ahh ben olacaktim Badenin yerinde, o hamile halimle ceker giderdim valla, ne halleri varsa gorsunler, Urgupten cok uzak bir yerde kendi basima dogururdum. Bu senaristlerin basina da birseyler dusmeli ki kendilerine gelsinler. Senaryoyu batirdilar artik.

0   0

neþe demiş ki;
ya havva yaşadıklarından sonra akıllandı diyodum ama son sahne bana yanıldığımı gösterdi geçmişte yaptıkları yüzünden yusufu kaybetti ölümle burun buruna geldi yusuf badeyle neden evlendi havvadan ve yalanlarından kaçmak için değilmi şimdi herşeyi geride bırakıp havvaya dönmek istiyo havvadan da biraz anlayış bekliyor sabırlı olması gerektiğini ona güvenmesini bekliyo amma havva herzamanki havva işte kendi bildiğini yapaçak illa noldu yaşadığını bilmeyenler gördü öğrendi yusufun işlerini dahada çıkmaza soktu fragman onu gösteriyo umarım zaten cıkmazda olan işler iyce çıkmaza girmez

0   0

nira demiş ki;
oohhhhh hamiyet havayla anlaşıyormuş hapse girmekten korktğu için canıma değsin celal bey karıştıracak ortalığı ya iki kadının itirafları hayat yönlerini değiştirecek diyo bade havvvayı vurmaya gidince olacakmış orada meraktayım işte sevinmesin kimse yusuf havvayı bırakacak diye bence yusufun şirketini falan elkoymaya çalışacak celal bey o yüzden ben bittim diye bilir adam havvayıda görüyor hancı oğullarını sıkıştıracak yusufun o hali havvayı uzaklaştırabilir kıyamaz bebeğide duyarsa mesafe olur mors kim olacak dizi finalinde göerecez havvaya badenin hamile olduğunu öğrenince suratı moraracak diyenlerin finalde ne umduklarını anlamıyorum mors olacaklarda biz göremiycez

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler