logo

Lale Devri 57. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 57. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
aytekin shahbazova demiş ki;
bu dizi iyice gozumden dusuyo.57 bolumde yesimin entrikalari ve ikbalin cadiliklari devam ediyo artik sinirleniyorum iyice

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
lale devri guzel dizi.ben ikbalin olmesini cok istiyorum. senaristlerdende bir ricam var.yesimi necipi ve zumrutu oldurmek yerine ikbali oldurun. dizinin en sevmediyim kadini. ama gercek hayatda takib etdiyim guzel oyunculardan. hayatda zumrutle arasi iyi. keske dizide de oyle olsa. ikbal xanima onu sevmeyen bir erkeyin pesinde kosmasini yakisdiramiyorum. yesim ve ikbal iki sevenin arasina girmesinler mumkunse. zaten bi kadin hic bir erkeyi zorla yaninda saklayamaz. kendi yaninda ola bilir. ya kalbi iste o hic bir zaman yaninda olamaz. sevdiyi kadinin yaninda olacaktir. cinar yesimin ve olunun yaninda ola bilir ve hatta yesimle evlenede bilir. ama kalbi toprakin yaninda olacak hep. necip ikbalin yaninda ola bilir onunla evlenede bilir. ama kalbi hep zumrutun yaninda olacak ve asla ikbali sevmicek. bu yuzdende iki sevenin arasina girmek doru diyil. bu buyuk hata bence.

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
lale devrinin en sevdiyim oyuncusu zumrut ve yesim.en deyer vefdiyim oyuncular. hem de cok basarililar

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
lale devri super dizi

0   0

sezzy demiş ki;
Cavit arkadas; haklisin, YGA.i izledim ve Toprak ablasinin yasadigini teyzesinden ogrenmedi,iyice anladim ama bence Sitki manyagi ayni ucakta giderken Toprakla konusup soyluyor ablasinin yasadigini, veyaaa soyle olabilir, bu haftaki fragmani hatirliyorum, Sitki yine Toprakla bulusuyor ya bence o vakit soyluyor, koyden biri soylemistir veya Deli Remzi, Toprak da ablasinin yasadigini duyunca emin olmak icin annesine bile soylemiyor bu haberi, kendi gidip arastirmak istiyor. Teyze ilk inkar ediyor, sonra Toprak aglamaya baslayinca dayanamiyor soyluyor. Ama yine de Havva oyle soguk soguk hadi hadi sen git artik dememeli, oyle yine kafayi da kaslari da kaldirip soguk soguk bakmamali idi Toprak.in arkasindan, kosup sarilmali idi. gercekten seven abla oyle yapar. Havva o kadar kotu sozler soyledi Toprak.a, tokat atti ama Toprak yine de Havvanin bir sahte yakinlasmasi ile hemen baristi. havva etekleri zil cala cala gonderdi onu Urgupten ama sozde uzuluyormus numarasi yapti, Topraki da sahte gozyaslari ile kandirdi, Toprak cok merhametli, o kendine ne yapsalar yine de o insanlara aciyor, yardim elini uzatiyor, sevgisini veriyor. Ama Havva hemen ufacik seyde kizkardesini silebiliyor. Aracim, sukur yine aramizdasin, bundan sonra baska ara verme ltf:)) senin yorumlarin da bize moral oluyor. birilerinin destegini gormek cok guzel. Hepinize de sevgiler.

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
imrenc oden kardes hakli bu dizi manasini itiyor artik bi nokta koyun

0   0

ara demiş ki;
Sezzyciim ve nese guzel yorumlariniza ben de katiliyorum cook dogru yazmissiniz Topragin tek basina gitmesinin sebebi Necipin hastahanede olmasindan olacak Cinar yesimin evinde degil Hastahanede yatiyor Zumrut de hastahanedeoldugu dolayisi ilen Yesim de Cinardan Otlaniyor.Yoksa Toprak Urgupe Cinarlan gideceklermis Necip ayni gundda hastahanelik oluyormus)))))Yesim de firsat bilup Okuz Sitkiya bilet ayarliyor(((((((. Herkese iyi GUNLER

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
artik bu dizi bitse iyi olur.yani finali merak ediyorum.dizi bitdiyinde sevenleri bir arada gormek isterim.lale devri izlenme rekorlari kiran bir dizi bence.ama lutfen artik bir nokta koyun bu diziye. serenay sarikaya senin hayraninim ve tabi ki hatice aslaninda buyuk hayranlarindanim.insallah dizi bittiyinde gozlerimize sevinc goz yaslari gelsin keder diyil.senaristler biraz da bizi anlasin.boyle diziyi ilginc yaparak bizi yipratmayin.

0   0

cavid demiş ki;
sezzy lutfen dikkatle izleyin, hayir toprak istanbulda oyrenib urgube getdi, teyzesinin bilmediyi ichinde lafi deyishdirdi, sif bildiyi ichin urgube getdi. sonrada doru olmadigi ichin uzulub aladi, teyzeside dayanamayib soyledi.

0   0

meto metin demiş ki;
Bu dizideki en guzel kisim Toprakla Havvanin bulusmasiydi. Toprakta ilk defa fevkalade oynadi. Ne yazikki Lale Devrini seyredenler bu kavusmayida goremiyecekler. Yer Gok Ask i gormelerini tavsiye ederim..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler