logo

Kuzey Güney 16. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney dizisinin 16. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ddizi size yeter.
yaman demiş ki;
bence dizi başta da çok keyifliydi halen de öle..çünkü kıvanç var.cemre çok sümsük ve çirkindi yerine biri gelmeliydi zaten.hatta abartmıyorum bi ara şu salak simay akıllansa da kuzey ona aşık olsa die bile düşünmüştüm.Allahtan zeynep geldi.kuzey aşık ve mutlu olsun istiorum..fazla dövüş sahnesi değil aşkkkk izlemek istiorum...

0   0

Alperen demiş ki;
Ilk bölümler daha heyecanliydi ama bunlarda fena degil tek benim bu dizide karsi ciktigim kisi simaydir cok gereksiz bir kiz bence hic almamalari gerekirdi. cemrenin de performansi hic iyi degil ondan arka plana alindi ve ön plana güneyle banu geldi

0   0

seyirci demiş ki;
Ara sira su yoruma rastliyorum;Ya bu Kuzey Cemreye asik degil miydi?yuh ne bicim adam. Boyle birsey yok,zamaninda olmus ama abisi ile nisanlaninca ne yapsin?Eger abisinden ayrilinca Kuzey Cemrenin pesinden kossaydi bu seferde;ne kansiz adam,abisinin eski nisanlisina asiliyor diye yazilirdi.Mantikli olani yapip hayatina devam ediyor.

0   0

B.... demiş ki;
Siznen 100razıyım Zeynep iyi bir kızdı ve safdır.Simay yalancı,Cemrede hırsızdı...

0   0

Turan601; Hüseynova demiş ki;
Harika bir dizi.. ben isterim ki Kuzeyle Zeynep beraber olsun

0   0

ben demiş ki;
zeynep ve kuzey birbirine cok yakisiyorlar cemre kuzeye hic yakismiyordu o yuzden izlemiyordum diziyi ama simdi izliyorum zeynep in gelmesi iyi oldu,kuzey yasi kucukken cemreye asik olabilir herkesin basina gelmistir cocukluk aski ama artik kuzey olgunlasti ve fikirleride deyisti cemreye olan aski gercek ask deyildi gercek aski simdi yasayacak onuda zeyneple yasayacak.insan yani gencken birine asik oldu diye omur boyu onumu sevicek bi daha asik olamazmi?Fazla buyutmeyin su cemre askini birakinda kuzey ve zeynep askini izleyin.

0   0

Emos demiş ki;
Kuzey cemreyi ne kadar severse sevsin, saygidan cemreyle beraber olamaz, cünkü abisinin ex-nisanlisi.

0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba; Kuzey haal Cemreye asik, ama Zeynepi siginacak liman olarak goruyor, cunku Guneye karsi kendini suclu hissediyor Cemreye sevgisi anlasilmasin diye, Cemreyi ne kadar sevse de agbisinin eski nisanlisi oldugu icin onunla birlikte olmak istemiyor ve boylece Zeyneple yakinlasmaya calisiyor, tabi Simay rahat birakirsa, yuzsuz kiz Kuzeyi oyle bir pisligin icine soktu, simdi de yuzsuz yuzsuz ben oglunun karisiyim diyor. Keyin para delisi annesine de boyle gelin yakisir, dinsizin hakkindan imansiz gelir derler ya:)) Herkese iyi geceler.

0   0

hazan demiş ki;
nihayet dizi izlenir hale geldi zeynep kuzeye yakıştı cemre ile olsaydı çok saçma olurdu abisinin öpüp kokladığı kızla beraber olması hiç hoş olmazdı ayrıca onun cemreye ilgisi abisiyle gördüğü zaman bitmişti dizi zeynep ile tekrar canlandı kuzeyi ilk kez izliyorum harika bir oyunculuk sergiliyor.

0   0

serra demiş ki;
Yuh be hani kuzey cemreye asik degilmiydi aman ayran gonullu sende bende seni adam sandim kuzey.yazik cemreye bir darbede kuzeyden yedi.zeynep gicik ve sinir oluyorum.zeynep 1 banu iki simariklar.arkadaslar bence bu dizi bu bolumde intihar etti.final yapsin bence daha fazla sacmalamadan.ask diyebirsey yokmus.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler