logo

Kuzey Güney 14. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney dizisinin 14. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ddizi size yeter.
ella demiş ki;
Guneyi baslarda seviyordum ama artik gicik oluyorum, sinsi bir halleri var, gecen bolumde Cemrenin annesi Gultenin soyledigi gibi Guney kendini buyuk akilli adam gibi gosteriyor ama hic bir sey degil, Kuzey ise buyuk ve akilli ama iyi niyetinden kendini ezdiriyor dedi. Kuzey e bayiliyorum, mukemmel bir oyuncu. Zeynep gereksizdi bencede yakismadi diziye. Artik Kuzey biraz ezikligini atsa ustunden su annesi gorse.

0   0

serra demiş ki;
Simay gibi guzel bir kizi niye bbasrolde oynatmazlarki bence kuzey simayi sevsin yakisiyorlar zeynepin diziye girmesi luzumsuzdu bence cemrenin rolunu azaltip simay basrole getirselerdi daha iyi olurdu haftalar sonra diziye ilk defa bakiyorum pek bir degisiklik yok hadi ama artik kuzey kurtulsun su ezik hallerinden dizi hizlansin biraz heycan olsun duygusallik olsun yada nebileyim olaylar olsun birseyler olsun yaa haftalardir dizide bir gelisme yok

0   0

baran demiş ki;
fılm super kuzey yı cok sevıyorum

0   0

sabina demiş ki;
super bi film.. asla benzeri olamaz

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler