logo

Yer Gök Aşk 58. Bölüm izle

Özet: Yusuf havaalanına gelir, Havva’nın artık kaçacak yeri kalmamıştır. Remzi tek başına İstanbul’a gider. Münevver, Celallerin evde uyanır ve Sezer’e yakalanır. İşten ayrılmak isteyen Münevver’i Celal’in bırakmaya niyeti yoktur. Bade ve Hamiyet, Havva ve Remzi’nin Ürgüp’ü terk ettiğinden emin derin bir nefes alırlar. Kutlama vakti gelmiştir. Mehmet yaşadığı hayal kırıklıklarını unutmak için Kıbrıs’a gider, orada onu güzel bir sürpriz beklemektedir. Yusuf Havva’yı dağ evine getirir. Bir saniye dahi ayrı kalmaya tahammülleri yoktur artık. Yusuf, ne pahasına olursa olsun Havva’nın başına gelenleri öğrenmeye kararlıdır, ama gerçek onu çok sarsacaktır. Yılmaz, Mehmet’ten artık kesinlikle şüphelenmektedir. Duyacakları onu korkutsa da, Cüneyt’e sürpriz bir ziyaret yapmaya karar verir. Havva ve Yusuf sevda yeminlerini hiçbir zaman bozmamışlardır. Yusuf artık Havva’ya yapılanların hesabını soracaktır. Hamiyet’le yüzleşmeye hazırdır.
fatma demiş ki;
film şahane..soyleyecek bişey yok ama havvanın giyimini nolur düzeltin yaa olay oldu artık .kızın güzelliğini bilrek mi kapatıyonuz anlamadım bir arkadasın da dediği gibi hamiyet bile ondan daha güzel giyiniyor ne o uzun etek allah allah nese uzun lafın kısası havvada yusufta hem gercek haayatta hem de filmde birbirlerine kavusacaklardır.

0   0

Berce demiş ki;
Kiz mesaji 2.07de gonderiyor, yusuf 1.27 de aliyor :) nasilsa artik

0   0

semra demiş ki;
daha önce izleyememiştim ama taktiri şahane olmuş. havva ve yusuf .aşk her daim kazansın

0   0

MSFIGO demiş ki;
ADMIN beyler, bundan sonra yorumcular elestirilirseler, sizden ricam, daha dikkat edin. bu tek tarafli degil. genelde biri zid fikirli yazarsa hemen elestiriliyor "havvacilar, badeciler" diye hitap ediliyor. sonucta biz bir diziye bakiyoruz, ve dizi elestirilmeli. asagida "badeciler" catlasin yazilmis. biliyorum bu saka olarak yazilmis ;) böyle yazilara bundan sonra daha dikkat edilmeli. "bade catlasin" baska "badeciler catlasin" baska. ayrica iki kisi tartistiklari zaman baskalarida katiliyor. buda dogru degil.

0   0

Melinda demiş ki;
Sevgili Adminler, yorumculardan birinin(adini telaffuz bile etmek istemiyorum) mesajinin altina dustugunuz notu simdi gordum ve cok tesekkur etmek istiyorum....Ne zaman mudahale edeceksiniz diye bekliyordum...:))) Bahsi gecen mesajdaki kisi asagidaki yorumlardan birinde ben kimsenin adini vererek ya da kisiligine yonelik yorum yapmadigim halde sirf farkli dusunuyorum diye genel olarak yazdigim bir mesaj icin beni ""seviyesizlikle ""itham etmisti.... kaldiki ben dizi yorumlarimi genel olarak yaziyor, farkli dusuncelere de nik yazmadan deginiyorum...(sadece hemfikir oldugum kisiler olursa nik belirtiyorum,) Boyle olmasina ragmen bu tur bir polimik yaratilmasi yetmiyormus gibi, ayni sekilde hicbir yorumcu ile ismen muatap olmayan Nirvana nikli arkadasa da sirf niki Nirvana diye "budist"vs yakistirmasi yaptilar ki, oyle bile olsa bu kimsenin derdi olmadigi gibi din konularini buraya tasimakda cok yersizdi..... Aslinda ben sizlerin bu mesajlari okumus olmanizi ve hatta hic yayinlamamis olmanizi arzu ederdim...NILGUN nikli sahsin mesaji hala asagida duruyor.... gecen haftada Gunay hanim "siz budistmisiniz? diye sorgulamisti... ve o mesajida yayinladiniz.... Sanirim, yorumlarda yer almamasi gereken konular icerisine din konusunu da ilave etmeniz gerekiyor...Diger dikkatimi ceken bir konuda, bazi yorumcularin cok fazla, ikili sahsi mesajlasmalarinda yabanci lisan kullanmalari ki bu da film, yada sarki adi disinda uygun kacmiyor.....Bu da yasaklarinizdan biri olmali bence.... Emekleriniz ve sabriniz icin tesekkurler...iyi calismalar dilerim...

0   0

nuran demiş ki;
yaprakçım bu arkadaşın eleştirisi üzmesin seni çünkü admin not düşmüş zaten dizi hakkında yorumlar yapılsın diye. bide bişeyler çalındı kulağıma yusuf kaza geçirecek hafızasını kaybedcek diye .. havva gidicekmiş ürgüpten ve hamile olarak gidecekmiş böylelikle aradan br kaç yıl geçecekmiş. benim hiç hoşuma gitmedi ama böyle olucakmış malesef.

0   0

emi demiş ki;
havvanin giyim tarzi ve saclari degissin artik ne o uzun etekler salik saclar hamiyet bile daha guzel giyiniyor

0   0

gunay demiş ki;
Yaprak,sen ne kadar tavsiyyesever birisin ve siteni sarmasik gibi sarmisiniz.Yetene yetir,yetmeyene tas atirsiniz.Melinda ve onun saksakcilari o kadar kotu karakterleri temize cikarmak icin az kala destanlar yazirsiniz,kendiniz okur ve kendiniz keyf alirsiniz.Peki, neden "Remzi ve onun iyi huylari"konusunda doktorluk yazmiyormusunuz?Ne de olsa,Havvanin babasi,size yakin biri.Elestirin,bakalim.MSfiGO haric,siz size zidd olan yorumlara o kadar sayqisizsiniz ki,artik kimse size cevab vermekden kendi hayasini korur.Yoksa site ozgur yorum meydani diyil de,savas alani...Dilinizin altina SEKER aganin lokumlarindan koysaniz,lutf edersiniz.

Admin Notu: Bundan sonra dizi hakkında yorum gelmezse de şahsi kişilere yorumlar yapılırsa onaylanmayacak.

0   0

ceren demiş ki;
Yusuf Havva kavustuya gerisi bos artık :)) badeciler ve hamiyet çatlasın :))

0   0

emi demiş ki;
melindacigim guzel sozlerin icin tesekkurler.iki gundur giremdim acik ogretm sinavlarim vardi.evet haklisin oyuncular mukemmel ama senaristler iyi degil.ben fazla dizi seyretmem secerim ama bu diziyi tek birce icin seyrediyorum kuzenim her diziyi seyrediyor ama bu dizi hic inandirici gelmiyor bana diyor demekki senaristlerde bi hata var.burada cok zengini gucluyu destekleyen konular var.cuneytin ailesinin havvayi istememesi.mehmetin sevgilisini bu aile istememis ve yusufa dusman olmus cunku annesi yok ortami yatistircak hamiyetin dedigi olmus havvada ayni munevver ve yigitte oyle k.yilmazin annesi.k yilmaz babasinin karisina soforluk yapiyor.hamiyetin her dedigi oluyor.ve halk boyle haksizliklar istemiyor.neymis bu hamiyet herkesin hayatiyla oynuyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler