logo

Lale Devri 51. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 51. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
nero demiş ki;
sezzi ara teşekkürler gerçekten bir çok kişinin izlediği bir dizinin toprak ve çınar nezdinde güzel bir örnek sunması tabbiki daha güzel.Çünkü onlar çok yakışıyor. Bize zorla Kurbağa kermit Yrşimi izlettiriyorlar. Lütfen örnekleri güzelleştirin. Yani Çınar Toprak Yani Masum ve entrikasız aşk

0   0

þila demiş ki;
birsel yeşim degışmedi ondan kuşkum yok çunku biri kuyruguna basinça eski kustah yeşim meydana çıkar nasılsa bu bölum ........insani yaşadıgı açılar olgunlaş tırır bir katilin sözuyla degişen ança 1bölum melek olur ondanda olmazya neysa ney topraga çinar sen benim son aşkımsin dedi bençe yeşim kazanmaktan öt dereee gormeden paçalarisivadı eeh yeşimde artık umdugunu degil buldugunu yir afiyet olsun

0   0

birsel demiş ki;
ben CINAR VE YESIM diyorum baskada bsy demiyorum siz istediginizi dusunmekte ozgursunuz nasil olsa topragin her yaptigina bir kalip buluyorsunuz toprak yusuftan yuz gormedi ama yesim cinardan gordu beraber oldular ve cocuklari oldu kimse kimseyi zorlamadi cinar yesimi gercekten seviyordu ve bence topragi sevmiyor ona sadece hayran sizinde gordugunuz gibi yesim brz degistiginde hemen ondan etkilenip topragi ihmal etmeye basladi toprakta buna alissin o istedi barismayi bunu bile bile dunya onun etrafinda donmuyor sonucta...

0   0

þila demiş ki;
ya ben biras araştırdım 51 bölumun fragmanında sıtkının aldıgı sidi lale nin kaza sidisi bu hiç iyi olmadı onu yeşime göturuyor aslida dunun meydana çıkması iyi neçibin artık ortada dolanması benisinir ediyor ama bu iş ikbal in başına patlar tabi topragında çunku çınar bunu annesinin kendinden sakladıgını ögrenirse evi tereder ve akbaba yeşim bunu fırsat bilir yanında kalması için oglunu kulanıçak kesin ama bu benim duşunçem olmayada bilir ama ozidini lalenin kaza zidisi olduguna eminim iyi günler.

0   0

þeyma demiş ki;
sezzyçıgım senin gibi güzel yorumlar yazan bir arkadaşın benim yorumumu beyenmesi beni çok mutlu etti.ayrıça son yazin çok gülel eline yuregine saglık.çınar daha 50 çi bölümde topraga aşkım diyor bunlar tutturmuşlar ila yeşim çınar diye insan sevmedigi birine aşkim dermi bençe çınar bu bölümde topragı ihmal etigini anlayaçak çuku yeşimin yaninda elini totoyor özete yeşimin yus ifadesi bunu anlatıyor iki yuzlu şeytan iplis neçiple aynilar güle güle kalın arkadaşlar.

0   0

sezzy demiş ki;
seyma kardesim, diline, kalemine saglik, benim artik yazmaktan biktigim seyleri ne guzel d edile getirmissin. yesimciler hala inatla cinar yesime asik diye yesimin butun yaptiklarini hakli gosterecek mazeretler ariyorlar boyuna. valla yuz defa da yazsak inanin bunlar da tipki yesim gibi tek bir seye odaklanmislar,(yesim-cinar iliskisi+oyle birsey varsa tabi:)))) hala oyle birsey oldugunu saniyorlar. tek bir gecelik iliski. yabancilar buna one night stand diyorlar. cinar icin d eoyle oldu ve daha uyanip yesimi yaninda gorur gormez bin pisman oldu. O iliskiyi yasamasina neden de lalenin olumu ile uuzn bir bosluga dusmesi ve her an heryerde yesimin hemen yanibasinda bitip ona soluk aldirmamasi, o siralar uzuntusunden cinar devamli icki iciyordu. iste boyle bir gecede sarhos ve ne yaptiginin bile farkinda olmadan yasandi bu iliski ve cinar kendine gelir gelmez de bitti, ama yesim yasadiklarindan utanmadan, herkese bu iliskiyi ve hamileligini duyurdu, gazetelere verdi. onun utanma duyusu olsaydi icindeki durumdan kurtulmak icin uzaklara kacar kaybolurdu. toprak ablasi ile enistesini ayirtmak soyle dursun, hemen baskasi ile evlendi ve sevgisini kalbine gomdu. taaa ki karsisina cinar cikana kadar ve yavas yavas ona cok derin duygularla asik oldu. yesimin durmadan oynadigi oyunlarla cinari sevdigi icin bile sucluluk duydu aralarindan cekilmek istedi ama cinar da onu seviyordu ve toprak onu biraksa da yine yesime donmeyecegini israrla, defalarca soyledi. Bu kadar belirgin bir gercegi diziyi izledikleri halde hala anlayamayip, yesim gibi yesim-cinar iliskisini saplanti haline getirenler de artik bence gozlerini acsinlar. herkese sevgiler.

0   0

þeyma demiş ki;
okadar çok yasaçek varki yasmam imkansis ama şöyle başlayayim birsel çigim herkesin düşünçesine saygım var ama yeşim eniştesine aşık oldu hemde aplasi hamileiken çınarı öpüp sonra onu kasteye verdi aplasının görmesiiçin yeşim bu ha şimdigelelim topragın yusufa aşık olmasina o eniştesi degildi ama havvani nişan landigi gün yusufa ola aşkını içindue gomdu ve israr etmedi oysa yeşim aşkkmişşşşşşşşşşş bu şimarıklık aşk sevdigin insenin sevdigi insana saygiduymasi demektir dunun keeeeeeendine saygısiyok ha bide şu neçip tambir hayvan bun hakkıda yazmayayim yoksa terbiyem bözülaçak çinar bubölüm de topar layaçaktir çuku topragı seviiiiiiiiiiiiiiiyor çanım

0   0

birsel demiş ki;
evet cinarin akli karisikti taner ama yesimi gercekten seviyordu sevmeseydi yesimi unutmak icin toprakla evlenmezdi hem herkez topragi koruyor annamiyorum selen soyder yesim rolunu oynasaydi ne olurdu acaba ayrica seymacigim bence o ask toprak cinar aski DEGIL yesim cinar aski tutturmussunuz enistesinne diye topak sanki yusufu sevmiyordu yusufta onu sevseydi onlarda evlene bilirdi cocuklarida olabilirdi o yuzden yesimi suclamaktan vazgecin bu bnm gorusum sizin kinlede ilgilenmiyorum herkezin gorusu ayni olucak diye bsy yok cunku(lutfen yorumumu yayinlayin)

0   0

þile demiş ki;
yaşu sultan 1 kaç günlügüne gelse şu diziye biras bizde rahatlariz resmen piskolojimis bözüldu yer gök aşka baktım oylerahat ladımki sultan konuştukça işte lale devri nede böyle oyunçulazım dedim şu yeşimin karşisına geçite insan 7 sinde neyse 70şindede odur diyen biri yok selaklar igiçe inandılar yeşimin degiştıgıne ikbal hariç ama onuda dileyen yok ama bu bölum de iyi diyor işallah toprak dinlerde silkinir ben çede oyle olaçak devem edmeçegim işim çiktı iyi günler .

0   0

þeyma demiş ki;
ben sıtkının ne sidisi aldigını anlamadim topragın evinden sonrada onu yeşime götürüyor açaba lalenin kaza sidisimı.taner sana katılıyorum toprak onları yatakta görmuyordur ama belki çınar onçe uyanıp hemen kalkıyordur ve bizde gureçegis oan çinarin hissetigini ama mençe çınar yeşimı degil topragı seviyor çükü eger yer gök aşka baktısan yusuf bir kere bile badeye seni seviyorum demedi ama çınar topraga herfırsata sevdigini soyluyor oyuzden men çınari yeşimle sır oglu için arasini iyi tutmak istedigini duşunuyorum ama bu menim göruşum.iyi günler.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler