logo

Lale Devri 50. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 50. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
ara demiş ki;
Yapma ya MSFiGO deme ki 50 ci bolumde de devamli Yesim on planda olacak (((((((((((((( inan Toprakon planda olmazsa bu dizi artik seyredilecek durumda olmaz .Okan olacak haysiyetsiz ise Ilgaz kadinlarin pesinde ,Topraga da goz koymustu hep entrika ve ebrtika bakalim arkasindan ne cikacak ,unutmiyalim ki ikisi de cinara karsi ,,,,,,,,,Cinar evet yesime guvenmiyor daima cocugunun yaninda olmak istiyor fakat Topragi da cignememesi lazim ikisi de birbirlerine asiktirlar .Gelelim Yesimin Topraga karsi iyi davranmasina , kimbilir ne seytanliklar dusunuyor Allah bilir , Cinari daha cok kendine cekmek ve topraktan sogutarak ayrilmalarina her sey alti aydan belli olacak )))))))bir daha hakimin karsisina ciktiklari zaman .Su yesime birsey olsada biz de gozumuzun zevki ilen CINARTOPRAK LALE VE YENI DOGAN ILGAZ BEBEK VE TOPRAKTAN DOGACAK BEBEK MUTLULUGUNU IZLEYELIM Hepinize iyi bir 50 ci bolum izlemeleri Iyi bir hafta sonu olsun

0   0

nero demiş ki;
49. bölümden öncede 10. sıralarda idi. Toprakla ne kadar görülürse o kadar reyting. Bu bölümü izlemeyeceğim. Çirkin Yeşimi görmekten Topraın bir türlü kendine yakışır giyindirilmemesinden bıktım Toprakı çıtı pıtı,kültürlü hali ile görmek istiyorum. Bu bölümü izlemeyecegim,ertesi gün internetten bakacağım

0   0

þeyma demiş ki;
süper

0   0

MSFiGO demiş ki;
reyhanida anlamis degilim. maden okanla bir iliski basliyacakti ozaman eceyla mehmetin arasi neden bozuldu? cinar bence vefasiz degil ama cocugu yüzünden yesimin yaninda zaman gecirek cünkü yesimin ne yapacagi belli degil. bence cinar bebege birsey olmasin diye fazla zaman yesimle gecirecek. tabii bunu toprak ne kadar kaldirir belli degil. yesimin topraka karsi iyi davranmaya baslamasinin nedeni bence cinari kendine dogru cekmek istemesi. yada yesimin kafasina bir tas düstü. ama zannetmiyorum.

0   0

MSFIGO demiş ki;
50. Bölüm Özeti: Yeşim, kibri yüzünden hapse girmek üzeredir Necip’in yaptığı konuşma, ve Çınar’ın Yeşim’in anneliğiyle ilgili şüpheleri Yeşim’i düşündürür. Necip’in sırrını saklayan İkbal, Necip’ten yakınlık görmekten dolayı çok mutludur. Göğüs protezi yaptırmak isteyen Zümrüt’le Necip’in arası ise gerginleşmektedir Ilgaz bebek sağ kalmayı başarır Yeşim bebeğinin yanından bir gün bile ayrılmaz. Hastaneden çıkış günü gelip çatmıştır. Reyhan ve Mehmet’in ilişkisi kötüleşirken, Okan’la Reyhan yakınlaşırlar. Yeşim tüm aileyi oğlunun kırk mevlitine davet eder. Özellikle Toprak’a yakınlık gösteren Yeşim herkesi şaşırtır. Çınar, Yeşimle oğlunu yalnız bırakmaz. İhmal edilen Toprak bu durumu anlayışla karşılamaya devam edebilecek midir?

0   0

sezzy demiş ki;
ara; iyi demissin; benim yazmaya unuttuklarimi da ilave etmissin, eline, yuregine saglik.kotuluk ve fesatla yurutulmeye calisilan bir iliski(iliski de denemez; cinarin bir anlik zayifligina geldi, cunku lale oldugu zaman cok zor gunler geciriyordu ve yesim onun bu zayif anindan yararlandi, hic utanmadan da etrafa cinar ile iliskisinden, dogacak cocugundan bahsetti, bebegi hep cinari kandirmak icin koz olarak kullandi, bu nasil annelik duygusu. yesimden anne olmaz. bebeginin sagligini hicbir zaman dusunmedi, cansel onu kac kez uyardi bebegin sagligini dusunmesi icin. ama o hic aldirmadi, hep kafasinin dikine giderek, toprakla cinari nasil ayirtacagini, daha ne entrikalarla cinari topraktan uzaklastiracagini dusundu durdu. en son da dugun gecesi yapacagini yapti. iki sise viskiyi icerken aklinda bebegi degil de o dugune nasil olurum planlarini yapiyordu. az kaldi sonunda hepimizin de onun fesatliklarindan kurtulmus olacagiz. insallah zumrut onun basaramadiklarini yapmaya calismaz. ne de olmasa anne- kiz tam bir kotuluk timsali. herkese sevgiler.

0   0

MSFiGO demiş ki;
yesim ama saraya yakisir bence :) cünkü güzel oynuyor. lade devrine havvada katilsin, kardesini korusun ama havva yesimle bas edemez. ancak sultan bunu basarir.

0   0

ara demiş ki;
Sezzynin dediklerine imzami ben de atiyorum .Yesiminki hakiki bir ask degil ,yanliz ve yanliz soyle bir ask A$K yani anliyacagin entrika ve para .Asil ask Topragin aski basina gelecek zorluklari goze alarak Cinari seviyor .cinar da topraga asik yesime degil ,ama cocugu yuzunden de yesime yaklasiyor fakat tahmin etmem ki Yesimlen bir yuva kursun .Yesim ise Cinari Topraktan ayirtip daima kendisi ilen beraber olsun diye bebege de kotuluk yapabilir , zira o karakterde .Para elde edebilmek icin elinden her kotuluk beklenebilir karaktersiz bir kiz ,karaktersiz oldugu ablasi hayatta oldugu zaman yaptigi pislikler ve kotuluklerden belli olmustu .Tam zumrut kopyasi nasil derlerdi anasina bak kizini al vah alanin basina gelenler )))))))))) Simdi sira Toprakta hamile kalip cocuk dogurmasi hem de bir erkek .Yesimden dogan bebek ne kadar sihatli olacagi da belli degil kanina iki sise wisky karistiran bir anneden dogan cocuk ne kadar sihatli olabilecegi SORU ISARETI .Bu dizinin mutlulugu LALE+ CINAR +TOPRAK+TOPRAKTAN DOGACAK OGLAN COCUGU AZ BIR SURE ILEN DE YESIMDEN DOGAN BEBEK CINARIN ARTI MUTLULUGU DA HER NE OLSA OLSUN topragin laleyi KENDI kizi GIBI buyutmesi OLACAK aSLINDA OYLE DE OLMASI GEREKIYOR .yESIM VE taskiran (yuva bozan ) ailesi bu mutluluk disinda kalirlar Hepinize iyi gunler

0   0

sezzy demiş ki;
yesim-cinar aski diye birsey yok funda, neden bunu anlamakta hala israr ediyorsunuz(tipki yesim gibi:))) cinar kac defa tekrarladi topragi sevdigini, onun icin neler yapmadi ki ona kavusmak icin. topragin yaninda huzur buluyor, onunla mutlu. yesim ise bitmez, tukenmez entrikalari ile devamli kotuluk pesinde. 50. bolum fragmanini iyice izledinizse toprakla cinar ve bebek birlikte ve arkadaki kosede yesim onlari ofkeyle izliyor. yani yesim-cinar- bebek birlikteligi yokkkk:)))toprak+cinar ve yesim+bebek olabilir ancak. yesim boyle devam ederse bebegi de onlara kaptiracak. herkese sevgiler.

0   0

ÞEHNAZ demiş ki;
Aman da, aman, neler okuyorum, Yeşim şimdi Alexandranın kızımı olucak? Iyi olur , vallahi, al birini vur ötekine, Alexandra gibi anneye Yeşim gibi evlat yakışır ))))))))))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler