logo

Lale Devri 45. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 45. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
Tarýk demiş ki;
Çınar zayıf değil, Toprak aptal.Çınar fazla bile sabretti bence.Toprakı döndürsünler köyüne başka bir karakter koysunlar Yeşimin karşısına artık.Toprak süzmesi de platonik aşkı Yusufa bakmaya devam etsin koyun gibi.Yoksa o avukat Toprakı götürecek az kaldı.

0   0

bedbaht demiş ki;
8206;45.Bölüm özeti: Toprak’ın evden gitmesi Çınar’ı şoke etmiştir. Okan, Çınar’a Toprak’ın yerini bilmediğine dair yalan söyler. Okan ve Çınar arasındaki gerilim büyür Zümrüt’ün kemoterapisine başlanır. Necip ve Yeşim ona destek olmaya devam ederler. Zümrüt bu kadar badireyi atlatabilecek midir? Reyhan bebeğinin durumunu belirlemek için testler yaptırır. Mehmet’ten bu durumu gizler. Okan’ın kızı ka...ybolur Çok endişelenen Okan, Toprak’tan yardım ister. Toprak’ın desteğiyle Okan’ın Toprak’a hayranlığı daha da artar. Yeşim ve Çınar, bebeğin hareketlerine bakmak için Cansel’in muayenehanesine giderler. Çınar’ın ilgisiz ve kaba tavrı Cansel’in tepesini attırır. Cansel, Yeşim’in doktoru olmaktan vazgeçer Çınar Toprak’ın evini bulur. Ancak Toprak, geceyi Okan’ın evinde geçirir Toprak’ın eve dönmesini bekleyen Çınar’ın öfkesi, gözünü döndürecek kadar büyüktür alıntıdır..

0   0

Lale demiş ki;
Bu ne ya???? Artik izlemeye hevesim kalmadi

0   0

Imren Ozenc demiş ki;
Lale devride yine sacmaladi.Cinar ne kadar zayif bir erkek Yesime hayir diyip hayatindan atamiyor.Topragin onu yesimle birlikte oldugu icin biraktigini neden dusunemiyor Cocuk bahane

0   0

Kader demiş ki;
bu kadarda abdallık olmaz bu toprak ne yapmaya çalışıyor.dizi iyçe tat verdi.artık izlemek içimden gelmiyor.lale öldü cınar laleyle büyük aşk yaşıyordular.şımdı onun yerine toprak geldi niye o büyük aşkkı toprakla yaşamıyor.iyçe dizi çıgrından çıktı.daha dün tanıdıgı avukata nasıl güveniyor.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler