logo

iffet 4. Bölüm izle

Özet: İffet hayatında her şeyin yoluna girmeye başladığını zannederken, en güvendiği insanlardan nasıl birer t-okat yemek üzere olduğunun farkında değildir. Betülün i-ntihar girişimi, ailesini çok daha radikal çözümler üretmeye zorlar. Kendini kapana kısılmış hisseden Cemil ise aşkını para karşılığında satmaktan başka çare görmez önünde. İffet ile Cemil arasında yaşananları öğrenen Ahmetin t-epkisi de s-ert olacaktır. İffet sadece sevmenin, koşulsuzca güvenmenin b-edelini ö-demektedir. Onu hayata bağlayan tek şey, karnındaki bebeğidir artık En ç-aresiz anında İffetin yardımına koşan, ona kol kanat geren ise hiç beklemediği biri olacaktır.
Yayınlandı: 24/04/2018
yamur demiş ki;
bende neden olur ya baska ne yazicam ya bende laf yoki
01.04.2017 - 00:19
0   0

ibrahim demiş ki;
bun turkey dizilarini cok sevyorum
08.09.2012 21:18:11
0   0

ekn demiş ki;
sevgili zeynepcigim bence yonetmen cok iyi yapmis siddeti oyle gostermekle, mahsum bir kadina hala bu sekilde siddet uyguliyan babalar ve kocalar var hele turkiyede, ibret olsun gorsunler iste ki gucleri ancak o mahsum kizlarina ve karilarina yetiyor ama cemil gibi pisliklere senin de dedigin gibi sinek kondu tokatlar bile degil. (sonsuz tskler site adminlerine cok basarili bir sekilde siteyi yonetiyorsunuz basirilarinizin devamini dileriz )

0   0

sude demiş ki;
neden 2 haftadir dizi yayinlanmiyor??? Bu yilin en güzel dizisi ...IFFET...

0   0

aysel demiş ki;
bu hafta dizi neden yayimlanmadi?yoksa dizinin devami olmayacakmi acaba?

0   0

ufuk öke demiş ki;
Sayın yönetici İffet dizisinin yeni bölümünü neden yayınlamadınız ?Bundan sonra yayınlanmayacaksa Tvden takip edelim.Siz yaynlıyorsunuz diye Tvde takip etmiyorum.Aksi bir durum varsa bilgimiz olsun lütfen.İyi çalışmalar.

Admin Notu: Bu hafta yeni bölüm yoktu.

0   0

S.Aydoner demiş ki;
Insaf senarist.., aglat dediysek bu kadar da aglat demedik Neyse saka bir tarafa, eski Turk filimlerindeki gibi duyguladirip bizi halden hale koydu bu haftaki episod.., Kanadadaki seyirciler adina; Bravo

0   0

Nur_ demiş ki;
Deniz Çakır iyi hoş da şu ağız hareketi mimikleri çok itici geliyor. Keşke Fahriye Evcen teklifi geri çevirmeseydi çok daha duygu yüklü işleneceğine emindim. Malesef Masumdan çok fettanlığı ön planda Deniz Çakırın Tabi dizinin ilerleyen bölümlerinde işine yarıyacak :) Valla Dizi Fotografına iyi bakın hak veren olacaktır.

0   0

mehmet demiş ki;
Turk toplumunun kadina yukledigi agir hayat sartlari bu dizide kendini net olarak gosteriyor .maalesef kadin icin hata yapma luksu yok hatayi cogu zaman hayatiyla oduyor ya da agir faturalar oduyor omru boyunca acisini hisettiriyor toplumumuzdaki kadin intiharlarin cogunda iffetin hayat hikayeleri gizlidir...Erkek egemen toplumumuzda erkektir yapar mantigiyla sitini iste boyle donup gidiyorlar oyleyse siz Kadinlarimiz bacilarimiz ne olursunuz boyle toplumda hata yapmayin tolerans tanimayin sonra siz uzuluyorsunuz...ayrica dizi muhtesem kadrosu ve hikayenin de hizli yurumesi guzel....

0   0

malatya demiş ki;
Adminin zeynep arkadaşa verdiği cevap bana gülme krizi geçirtti... Çok yaşa sen admin..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler