logo

Yer Gök Aşk 46. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Yer Gök Aşk 46. Bölüm Fragmanı ddizi katkılarıyla izlemeniz için hazır...
Berran demiş ki;
Sehnazcim, katiliyorum sana Dogru karar vermissin.Resmen cildirmis bunlar ve bizimle dalga geciyorlar 2 Dizi nin(YGA ve LD ) senarist ve yapimcilari Ve karakterleri U dönüsü yapmakHavvayi adeta melek, Cinari bir gün önce ASLA Yesimle evlenmem deyip ertesi gün ellerini öpücük yagmuruna tutup af dilemesi ve herseyi telafi edecegine dair söz vermesi.Resmen hastalikli veya ucuyorlar:( Buyrun kendileri seyretsinler. Toprakcilar zaten seyretmeyecekler,REYTING yine yerlerde sürünür.Bende YGAyi burakmistim.LDyide birakacagimHosca kal,sevgiyle kal:)

0   0

sevda demiş ki;
Sehnazin yazdiklarina kelma-kelma ben de katiliyorum.Cok duzgun demis her seyi.Ben de Lale devrinde eynen bole yazmisam.Cinar Yesime,Yusuf Havvaya ne zaman deli divaNE ASIK OLDULAR KI,DIZINI GETIRIB BU HALE SALDI SENARISTLER VE YONETMENLER.GERCI BIZIM YORUMLARIMIZI HECE SAYIRLAR.YGA ARTIK IZLEMIYORUK.LALE DEVRINDE CINARLA TOPRAG BIRLESMESE ONU DA IZLEMERIK.

0   0

ÞEHNAZ demiş ki;
YGA ve Lale devri yönetmenleri dizi yazarları ile bir oldular izleyicilerle dalga geçip kafa buluyolar, böyle düşünüyorum, bu kepazeligin başka bir açıklaması olamaz. lale devri fragmanına baktım, yorum bile yapmaya elim kalkmadı, öyle bi sinirlerim bozuldu yani. Bu ne şimdi, izleyiciye hiçmi saygısı yok bu insanların, ve ya bu iki bayan oyuncuyu ( gerçi hiç birisi OYUNCU degil ya... ) bi yerlere getiricekler diyemi milletin tepesini attırıyolar ? Çınarın Yeşimin ellerini öpmesi ve Havvanın yüzündeki o salak ifade ( masum görünmek istemiş, ama olmamış maalesef) bende yönetmenin kamera başına gecerken hasta ve ya ickili oldugu fikrini uyandırdı. Ya da yeni diziler çıktı, daha iyi konu ve daha GÜÇLÜ KADROyla, bizimkiler de tırlattılar, ne yapacaklarını şaşırdılar. Bilemiyorum yani )))) her kese iyi seyirler, ben bırakıyorum ,sadece fragmanları izleyeceimm, belki kendilerine gelip bu iki diziyi toparlarlar umuduyla...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler