logo

Lale Devri 39. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 39. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
ferda demiş ki;
Bence Diziler Hayattan alinmis örnekler degiller. Bilakis tam tersi Siz hic rastladinizmi evli bir Cift var ve Erkegin evlilik disi bir cocugu Dünyaya gelmek üzre ve o gayri mesru cocugu karninda tasiyan kadin önce yalan söylüyor aldirdim diye Sonra Karisindan cekilip ayrilmalarini istiyor. Yani Adam Karisini bosayacak ve o Kadini alacak:)))))))Buna kanunlar bile karsi gelemez. Ancak nafaka ve velayetini almasi istenirki oda Cinar icin sorun degil Ama Topraktan asla ayrilmayacak. Cinar degil hickimse yapmaz. Siz bir an düsünün ve EMPATI yapin bakalim Kocanizdan böyle bir durumda ayrilirmiydiniz????Hayir degilmi??? Kimse yapmaz bunu

0   0

gunay demiş ki;
ILSU,Yesimin KOTU biri oldugu malum,tartisilmaz bir konu.MELINDA arkadas guzel aciklamis,yani her kesin anlayacagi dilde.Ben zaten LD,YGA dizilerinde olaylarin nasil gedeceyini merak etdiyimcin seyr ediyorum.O dizilerin TADI TUZU kacmisdir artik.Bence LD ni BEYEFENDIcesine bitirseler iyi olur.Peki,sen ILSU,ne deye Yesimi savunuyorsun.Onun yaptiklarini yapa bilersenmi?Onun gibimi dusunuyorsun?Kadin kotu,babasi malum diyil.Sen belki OYUNCUdan hoslaniyorsun?...Hic anlamiyorum.

0   0

ilsu demiş ki;
izlemeyin ya izlemeyin... biz izleriz hemde buyuk bir zevkle.biz yesimciler olarak siz toprakcilari vazla tutmiyalim.gidene baybay gelene hayhay.

0   0

yesim demiş ki;
lale devri yesim cinar devri.

0   0

melinda demiş ki;
Sevgili Berran cok tesekkur ederim..benzer dusundugumuze sevindim... :))) Bakalim neler olacak bundan sonra..Artik su Yesimin ayagini kaydirmanin zamani geldi..:))))) neyse, sana da mutlu bayramlar..Ayrica tum ddizi ekibinin ve tum izleyici arkadaslarimin bayramlarini kutlarim..Sevgiler

0   0

sevgi demiş ki;
2 ci fragmana bakdikdan sonra dusundum ki;Toprag butun kalbiyla kucuk Lalaya baklansin.Ozu da hamila oldugunu bilmeden, Lale ile cok mutlu olsun, onu daha cok sevsin.Sonra Toprag kucuk Lalani ziyarate gelen Cinari yavas-yavas ehv etsin.Toprag Cinari daha cok sevdiyini anlayib,onu bakislasin,ehv etsin..Toprag,Cinar ve kucuk Lale birlikde 1 kac gun Istanbuldan kacib, mutlu gunler kecirsinler.Yesim ise oz planlari ile urassin.Ne yapir yapsin Cinar ve Topragi ayira bilmesin.Biz dizini boyle gormek isterik.Ben ve Topragseven arkadaslarim.

0   0

sevgi demiş ki;
Dizini daha fazla gozden salmayin.Evvelki, yani Topragin diziye gelisinden sonraki ehval-ruhiyyeni kazanmak lazimdir.Bunun ucun Topragin safligindan Yesimin suni istifade etmesine izn vermeyin.Cinar aski ucun mubarize edib,tekrar Topragin sevgisini kazansin.Toprag ise fazla saf olmasin, Cinari ve askini Yesim ve cocukuna kurban vermesin. unutmag olmaz yesim bu bebeyi ablasinin kocasindan kazanib.Cinar Toprag sizi cok seviyoruk.Sakin ayrilmayin.Diker bolumleri sizin ask dolu mutlu gunlerinizi seyr etmek isteyirik.INSALLAH.MUTLU BAYRAMLAR.

0   0

Berran demiş ki;
Melinda ellerine saglik tamame haklisin noktasi virgülüne katiliyorum sana.Yesim gibi karakterler hasta karakterler tedavi edilmesi gerekir. Bunlari sevenlere gelince onlari hala cözmüs degilim. Bende senin gibi PES diyorum.Nasil yukarida siraladigin marifetleri adeta kötülük timsali bir karakteri savunuyorlar???Vallahi ben bunu tammen benzemesede STOCKHOLM SENDROMUNA benzetiyorum Tipatip ayni olmasa bile anormallik bakimindan ayni:)) MUTLU BAYRAMLAR

0   0

celinè demiş ki;
Yukarida 1.Parttaki YESIMin aglak suratina sinir oluyorum. Topraga yaptigi hainlikten dolayi gidip benimde tokat atasim var.O zaman nasil aglanirmis görsün bakalim

0   0

melinda demiş ki;
Yaa ben hayret ediyorum gercekden bu Yesime cok acidim falan diyenlere ya da ona sempati duyanlara... Yesim karakteri, basli basina sorunlu, ruhsal sagligi bozuk, sevgisiz, bencil ve hatta psikolojik tedaviye ihtiyaci olan bir tip... 1-CINAR DAHA ABLASI ILE EVLI IKEN ONDA GOZU VARDI VE ELINDEN GELENI YAPTI BASTAN CIKARMAK ICIN..simdi bu normal mi? en buyuk karaktersizlik.. Ablasinin olumune bile dogru duzgun uzulmedi, Cinar bosta kaldi diye pesine takildi 2- Cinarin en acili ve zayif zamaninda onun duygusal zayifligini, yalnizligini kullanarak elde etmeye calisti.. Olmadi... 3- Anne olmak umurunda bile degilken,ve anneligin ne oldugunu bile bilmezken sirf Cinari avucunda tutabilmek icin yalan soyleyerek cocugunu doguracak... cOCUK ONUN ICIN BIR ARAC..bu da baska bir karaktersizlik4- Istenmedigini bile bile israr edecek kadar gurursuz ve inatci...BU ASK DEGIL, TAKINTI.. Yani bir cesit psikolojik bozukluk... 5- Istekleri ugruna yoluna cikanlara her turlu kotulugu yapabilecek kadar acimasiz, bencil ve sevgsiz.. hatta bu aile bireyi bile olsa ayni..... ISTE BOYLE HASTA RUHLU BIR KARAKTEI HALA SEVIYORUZ, VAH VAH YAZIK DIYENLERE BEN PES DIYORUM... VE BUTUN BU YAPILANLARI NORMAL KARSILAYIP, DESTEKLEYENLERIN OLDUGUNU GORMEK ISE BENI KORKUTUYOR GERCEKDEN... :(( LALE DEVRI BENI ARTIK BAYMAYA BASLADI..UMARIM COK FAZLA UZAMAZ.. YA SENARYODA BAZI DEGISIKLIKLER OLUP, BU KISIR DONGUDEN ARTIK KURTULSUN BIRAN ONCE YA DA BITSIN... RESMEN BAYDI.. TOPRAGIN ASIRI IYILIGI VE SAFLIGI DA ABARTILI..GERCEK DISI..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler