logo

Fatmagülün Suçu Ne Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı izle

Özet: "Fatmagülün Suçu Ne" dizisine ait 2. sezon fragmanı en sonunda yayınlandı. Dizinin 2. sezon fragmanını ddizi farkı ve kalitesiyle izleyebilirsiniz.
ff demiş ki;
erdoğan fatogülü rahat bıraksın artık taktı kıza :S

0   0

gunay demiş ki;
Fatmagul Kerimi ne kadar cok sevdiyini yokluunda anlamis olacak.Mustafa da onlarin arkasinca gidiyor ve Fatmagulu izleyecek.Erdogan da bence Mustafanin elinde olecek.Kendi kotulukleri kendilerine bulasacak.Allahin edalet kanunu deveye girende..."Motesumanin kizi"eserindeki gibi..

0   0

Berran demiş ki;
Esas Tiran Yengeyi cikarsinlar 2.Parca da bazi degisiklikler gözüme carpti. Mesela; galiba yine Memleketlerine dönüyorlar.Kerim hapiste galiba..Ve son karedeki kimdi öyle?? Neyse baslayinca görecegiz:))

0   0

sitare demiş ki;
Alik bakisli Mustafayi cikarsinlar Veya az rol versinler yani kahraman gibi göstermesinler adi herifiGerci; adilik Kerem haric ücündede, kilolarla mevcut ama bununkisi berbat derecede Ikilinin cok sahane kareleri var:)) FG ilk kez böyle icten gülmüs

0   0

nura demiş ki;
kerimle bir birine cok ama cok yakisiyorlar.Superler

0   0

nura demiş ki;
Beren saatin oynadiqi butun filimler guzel,onu cok beyeniyorum

0   0

Cavidan demiş ki;
helecanla baslamasini bekliyorum bu sezonda umarim Fatma Gul cok basarili ve kuvetli olur Yasaranalr dokunamazalr.

0   0

kadriye candas demiş ki;
sabisizlikla bekliyorum kanadadan izliyorum acaba dizi hangi gun basliyor.

0   0

semanur demiş ki;
ben bu diziyi cok seviyorum ama yeni bir dizi daha basladi kalbim seni secti diye onu baska gune alsinlar lutfen cunku ben fatmagule bakiyorum ama obur dizide hosuma gitti lutfen atv deki diziyi baska gune alsinlar pazartesi baslasin,, bi oyle bir gecer zamanki bi de fatmagulun sucu ne cok guzel diziler emege gecen herkese tessekkkurler haa bidekuzey guney diziside guzel olacak galiba :)

0   0

Gulshen demiş ki;
Bu dizi icin emegi gecen herkeze cok selamlar,ddizi.comge cok tskler,yeni bolumlerni sabirsizlik ile bekliyoruz,Oslodan selamlar

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler