logo

Yer Gök Aşk 45. Bölüm Fragmanı izle

Özet:
tepetakla demiş ki;
ya bu dizinin lale devri ile ne ilgisi var yoksa birlesiyormu

0   0

melanie demiş ki;
Dizi artik özelligini ve heyecanini kaybetti. Herkes biliyorki Haziran Gecesindeki gibi olacak. Eeee...bunu bildikten sonra neyi merak edecegim?? Artik bunu bahane ederek uzattikca uzatirlar.Hersey meydana cikinca kavgalar baslayacakBundan güzel Diziler geliyor:))Hem konulari cok güzel hemde önemli edebi Eserler.Örnegin: ORHAN PAMUKun eseri CEVDET BEY VE OGULLARI gibi,(CAGAN IRMAK). IFFET, KUZEY GÜNEY VE AL YAZMALIM v.s.,..

0   0

ece demiş ki;
Herkez havvanın yaptığı kötülükleri söylüyor badeciler genellikle söylüyor ama o bade araya girmekle en büyük kötülüğü yaptı pis şeytan bade havva sadece sevdiği adam için bunları yaptı sadeceee zatn ölmedi o ölse diziye bakmam aslaa o salak remzi ve salak hamiyete sinir oluyorum çıkarın şu ikiz şytanları yaaa havva ve yusuf sizde kabullenin artıkkkkkkkkk ;)

0   0

gunay demiş ki;
Celine,haklisin.ANNE evladinin iyiliyi ucun her seyi goze alar.Dizinin amaci Havva ile Yusufu birlesdirmekdir.Peki,nasil?Havva dizi boyu yapdigi kotuluklerle nasil onceki munasibeti yaratsin?Seyrici 2 qrupa bolunub:iyilik taraftarlari ve Havvacilar.Havvacilar nasil olsa Havvanin iyi ya kotu olmasini umursamiyorlar.Yusuf Havvanin avi dusunerek bir tarafli pozisiondadirlar.Amma diger qrup tam farkli;Yani "Bizim qrup"Kotuluyu bir turlu kabul edemiyoruz.Iyilik iyilikdir,kotuluk kotuluk.Sezon finali yorumlarimiza goz ata bilersiniz.Odur ki,biz dusunuyoruz ki,Havva Yusufu hak etmiyor.Bunun icin de Hamiyyetin annelik hakkini hakli olarak savunmusuz.Simdi Hamiyyet hnmi Remziye muttefik yaptilar.Hamiyyet asiklar arasina giren cadi anne yapildi.Ve Havvanin kotulukleri arka pilana gecirildi.Ortaliga en buyuk aci;ayrilik;OLUM koydular ki,ne yapip,edip Havvani bize kabullendirsinler.

0   0

celinè demiş ki;
Benim anlamadigim bir nokta var..Peki Havvaya ne izah edilecek?? a) Amnesie mi olacak?? Daha önce burada yorumcular tarafindan varsayim olarak yazildigi gibi:)) Yani bir nevi DELETE:)) b)Suni KOMAdami tutulacak???? Doktorda isin icinde olduguna göre onun kontrolunda galiba??PARA sen herseye kadirsin. Insanlarin kaderleri bile degistirilebiliniyor:( Hamiyet Hnm. evladini cok seven ve iyiligini düsünen bir ANNE olarak yapiyor hepsini ama bence abartti. Ayrica Havvadada birar gurur olmasi lazim istenmiyor ve YUSUF baskasiyla evlendi.Simdi Zurnanin ZIRT dedigi yere gelindi. BUYRUN BAKALIM.HAVVANIN YAPTIGI TÜM KÖTÜLÜKLERI YUSUFU SEVDIGI(BASLANGICTA ASIK FILAN DEGILDI) ICIN YAPTI DEDILER.PEKI BIR "ANA" COK SEVDIGI EVLADI ICIN DÜNYAYI KARSISINA ALMAZMI??????????????????

0   0

emineremzi demiş ki;
Bencede o bade pisligi herseyi berbat etti neyapip araya girdi bu asiklari ayirdi birbirlerinden ama dizi cok heycanli ben severek izliyorum ama havvada gercekten pismab oldu yaptiklarina ama ask iste otada konar bokada...ask insanin gozunu karartiyor ve herseyi yaptirir agghh bide su teyze yokmu bayiliyorum ona haha ama yigenine yanlis ornekler verip basini yakti buarada yigit diziden kayboldu yusufun halasiyla beraber ciktilarmo yoksa bilgi verirseniz sevinirim

0   0

lale demiş ki;
ya bu diziyi haziran gecesine benzediyolar yaaa. ama lutfen havva 5 yildan sonra diyil 5 gunden sonra gelsin.

0   0

ayse demiş ki;
super bir bolum olacak ondan suphem yok.. iNsallah hep boyle dewam eder insallah yusuf ve badenin arasindan bir sey gecmez yoksa havva yusufu asla affetmez...DDizide artik kim kotu kim iyi ortaya cikacak ve Bade sanki kotu tarafta olacak hamiyet gibi ama bakalim yeni sezon herkese hayirli ugurlu olsun

0   0

EMre demiş ki;
evet aynen Havva olmedi hepsi Hamiyet hanimin oyunu o salak Remziyide parayla satin aldi yardim etsin diye kim bilir kizi nereye goturmusler.. hamiyet saniyorki Yusuf havvayi unutacak Badeyi sevecek ama herzaman ki gibi evdeki hesap carsiya uymayacak hep beraber izleyelim gorelim bakalim neler olacak

0   0

ipek can demiş ki;
nasil yani havva ölmedi mi remzi ile hamiyet in oyunu mu bu peki neler oldu ya nasil yaptilar bunu tovbe tovbe aklim almiyo bu remzi gercekten baba degil hamiyet de anne degil bunu iki sevdaliya yapmalarina haklari yok ???

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler