logo

iffet Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Başrolde Deniz Çakır ve sürpriz isimlerin yer alacağı ‘İffet’ yeni dönemde Star ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İffet rolünü son dönemlerin başarılı oyuncusu Deniz Çakır’ın canlandıracağı dizinin yapımcılığını Gold Film üstlenecek. Yönetmenliğini Faruk Teber’in yapacağı ‘İffet’in senaryosunda ise Zülküf Yücelin imzası bulunacak. Yıllar önce sinema filmi olarak çekilen ve 21 yaşındaki genç bir kızın intikam hikayesini anlatan İffet’de başrolleri Müjde Ar ve Faruk Peker paylaşmıştı.
Sehla demiş ki;
Deniz Cakirin --Oynadigi her bir dizi baximlidir,Maraqlidir

0   0

gunay demiş ki;
Ferda arkadas,ne guzel benzetme yapmissin.Temcit plav.Azerice boyat plav diyorlar.Ne guzel ya.Haklisin amma.Eski mevzulara estetik yaptiriyorlar desenize.O filmi izlemisem.Fena deyildi.Amma yeni versionu interesan ola bilir.Hem de Ferhunde karakterini kadin oyle guzel yorumlamis ki,kimse onu Iffete yakisdiramiyor.

0   0

ferda demiş ki;
Melike Arkadas hakli Yaraticiliklari yok:( Eskileri TEMCIT Plavi gibi isitip,isitip koyuyorlar Bence konu kli$e galiba...Deniz Cakir hep CADI ve iffetsiz oynamali diye bir kural yok.Bakmayin bazilarinin isine geldigi icin o yüzlerine yapisan rolü istiyorlar hep. Yani bir nevi tembellik:)

0   0

MSFiGO demiş ki;
esref ve leyla. deniz cakir dizilerde genelde kötü rol oynayabilir ama öyle bir kadindir demek degildir. cogu zaman televizyonda konustugu zaman tam tersine cok tatli bir bayan oldugu görünüyor. müjde ar in ve faruk peker in oynadigi filimde müjde ar sevgilisi tarafindan zorla sahip olunan, yani aslinda tecavüze ugrayan ve sevgilisi tarafindan yari yolda birakilan bir genc kizi oynuyor. babasi onu fena halde dövüp, evden kovuyor ve mahalle tarafindan alay ediliyor. sevgilisi baska biriyle beraber oluyor. sonra bu kiz herkesten intikam almak istiyor. intikam almasi ve güclenmesi icin degisik erkeklerle beraber oluyor.

0   0

ayselka demiş ki;
Guzel diziye benziyor sanki iffet babasinin bu sozlerini ciddiye almiyor veee biriyle evleniyor amma kendinden yasca buyuk. ne biliyim amma guzel dizi olmasi gerekir cunki, Deniz Cakir bas rolde

0   0

BB demiş ki;
deniz cakir oynuyosa super bir dizidir .

0   0

Melike demiş ki;
Arkadaslar; neden bizim yonetmen ve senaristlerimiz yaratici olamiyor diye dusunmeden edemiyorum.Eski konularin elbet bir guzelligi vardi ama hep ayni konulari isleye isleye Turk televizyonuna kazanc getirdiklerini dusunmuyorum.Dikkat ederseniz yeni bir hikaye ile ciktiklarinda cogu dizi ya cok anlamsiz oluyor ya da basarisiz olup yayindan kaldiriliyor.Eminim cevremizde bir cok basarili olacak kalemler vardir ancak bu insanlara gereken firsatlar verilmiyor.Bizde ayni konulari,ayni tiplemelerden cevrilip cevrilip izlemek zorunda kaliyoruz.Malum herkesin tek eglencesi televizyon olunca her kanalda hep ayni seyler donuyor.

0   0

EMre demiş ki;
Bence Deniz Cakir i izlemek cok keyifli ve heyecan verici olacaktir dort gozle bekliyorum cok ozledim Ferhundeyi haha

0   0

Eþref demiş ki;
Leylaya katılıyorum... İffeti tüm dizi ve filmlerinde iffetsiz kadın rolünü oynayan Deniz Çakıra vermeleri garip olmuş. Herhalde bu dizide de iffetini koruyamayan bir kadın olacaktır. Doğası gereği, başka rolü oynayamaz Deniz...

0   0

AA demiş ki;
çok meymenetsiz olmuş iffet :D

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler