logo

Lale Devri 33. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri dizisinin 33. bölüm fragmanı nette ilk olarak ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm fragmanları ilk önce izlemek için ddizi size yeter.
Lale demiş ki;
Sevimli dizi yonetmenleriAgar bizim fikrimiz ve yorumlarimiz size vajiptirse lutfen Ysuf Topraktan uzak dursunCinar hospahtligini Toprakta,Ysufse Badede bulsun.Cinarla Toprak mutlu olsunlarEks halda Lale Devri dizisine hec kim bakmayacak(Zaten Yer Gok Aski sevmirik ve bakmirik)

0   0

gsp demiş ki;
her türlü yeşim çınarcıyım nokta :D

0   0

sevgi demiş ki;
Ben Lale Devrine Toprak diziye geldikten merakla bakiorum.Yesim,Ece gibi kizlar genclere kotu ornekti.Yesim bir gecelik teknede kecirdigi gece ile ablasina,onun esi Cinara ve kucuk Laleye hayenet edigini dusunmelidir.Lutfen Toprakla Cinari airmayinHavva Ysuftan nisani gaytarsa bile , Toprak ona donse Yesim kader heyanetkar olar.Ysuf Bade ile birlesin.Yer Gok Ask dizisini Lale Devrine gatmayinBen Toprak ve Cinarin ask ve saf bakislarina bailiorum.Cooook isterdim ki onlar hagigi kari koca olarak kucuk Laleye iki kardes versinler.O evde bouk ve mutlu aile gormek isterdim.Gencler ablalarinin eslerine goz dikmesinlerSimarik Yesim o babayi dogsa bile Laleye kardesmi olacak yoksa kuzen mi?Cinar Toprak sizi seviorum.Kovusmanizi sebirsizlikle bekliorus :)

0   0

özlem demiş ki;
sinir bozucu hah şimdi yakınlaştılar derken yine sorunçıkıyor ne zaman gülecek bu kızın yüzü

0   0

Turane demiş ki;
cinarala toprak ayriliyor qaliba, faraqmanini izledim yusufla toprak bulusuyor, yusuf havvada ayrilmis, toprakla bulusuyor

0   0

ebru demiş ki;
çiğ diye Yeşim gibilere denir. Toprakın nasıl bir yılanlığını gördün merak ediyorum doğrusu?

0   0

eda demiş ki;
topraktan nefret edıyorum yer gok ask ta da sevmezdım zatenn mıy mıy ıyılık meleği halleri cok yapay... cok ciğ bi kadın yeşim ve cınar bırlıkte olsun topraklada yeşimin kardeşi :D :D oh ne ala memleket olur sendn nefret edıyorum yılan gıbısın toprakk

0   0

Berran demiş ki;
Elif Kardesin yorumuna bayildim:))Gönlüne saglik..."DIZIYE VERDIGI GIBI CINARA DA HAYAT VERECEK TOPRAK....." cümlesi cok hostu:))

0   0

Mi-Young demiş ki;
Yeter yaaa~ ... pffff Diziyi izlerken tırnak falan kalmıyor bende..Bunlar kavuşamayacak belli oluyor..Bi dahaki bölümde kavuşsunlar yönetmenim :)

0   0

sevda demiş ki;
Lutfen bu bolum lale devri dizisine can veren Toprakla hagigi hospahlie laig olan Cinarin asil ask bolumu olsun.Onlari seviorum.Lutfen bu diziye Yer Gok Aski gatmayin.Toprak Cinar ve kucuk Lale ile birlikte mutlu olsunlar.Oynbaz Yesim onlardan uzak dursun.Sitki artik diziden ciksin.Cinar sevgisini Topraga acsin.Toprakda Cinari ve Laleni sevdigini(baskasini yok)etiraf edsin.Ask bolumunu iple cekiorum. :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler