logo

Lale Devri 31. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 31. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
selma demiş ki;
laleninde yüzü ayni kümasti. estetikli felan. oyuncu onlar. ayrica yesim güldügünde, sevindiginde gözlerinin ici parliyor. ama bende yesim cinarla olsun demiyorum. cansel daha iyi :) kumasi farkli ve özel canselin..

0   0

ayse demiş ki;
ARKADASLAR ORTADA BIO GERCEK VER BU DIZI TOPRAKSIZDA REYTING YAPARDI YANI DEMEK ISTEDIGIM SADECE YESIM VE CINAR OLSAYDIDA REYTINGI YUKSEK OLURDU TOPRAK GELDI DIYE DIZIYI EKRAN BIRAKMADILAR....

0   0

ayse demiş ki;
SANA KATILIYORUM HELIN CIGIM TEK KELIMEYLE SUPERRRR SIN..

0   0

Elif demiş ki;
helin demiş ki;...................... bakalim bu hafta toprak cinar reyting de tavan yapcak mi toprakcilarin dediyi gibi,gorces.cinar yesim gibi reytingde tavan yapabilceklerin hic sanmiyorum... HELİN HANIM BEN ATLAMIŞIM SANIRIM ÇINARYEŞİM SAHNELERİNİN REYTİNGLERDE TAVAN YAPTIÐI KAÇINCI BÖLÜM RİCA ETSEM YAZARMISINIZ?

0   0

helin demiş ki;
her yesim taraftarini,hava taraftari olduklarini soyluyorlar resmen toprakcilar.hava tarafdari size cok cektirmis ki,her yesim taraftarini, hava taraftari zanetcek kadar paronayak olmussunuz resmen.lale devri cinar yesim aski dir sonnuna kadar.bakalim bu hafta toprak cinar reyting de tavan yapcak mi toprakcilarin dediyi gibi,gorces.cinar yesim gibi reytingde tavan yapabilceklerin hic sanmiyorum.

0   0

ayse demiş ki;
Hmmm bide yazdiklarimi anlamamissin ben CINAR VE YESIM derken onlar beraber olsun diye yazmistim

0   0

ayse demiş ki;
Size neler oluyo yazdiklarimi begenediysen ferda cigim okumazsin biter her yoruma illah kide bi sey yazman gerekmez ve gereksiz benim bildigim kadariyla yorum yapmak yasak degil ve ne yazsam da benim dusumcem YESIM kötu olabilir ama ben seviyorum o karekteri ve saninle tartismama degmessin cunku sen hic kimsenin yorumunu begenmiyorsun CINAR VE TOPRAK diye tutturmussun YESIM VE CINAR diye yorum yazanlara hakaret ediyorsun bunlarin hepsi gereksiz dedigim gibi yorumlarimi begenmiyorsan okumassin ??????

0   0

Lisa demiş ki;
ben lale devrini cok seviyorum. Ta Bulgaristan izliyorum.... ve evet Cinar ve Toprac cok yakisiyorlar bir birine

0   0

kader demiş ki;
ferdaçım sana katılıyorum.tek kelimeyle harıka olacak bu hafta reytink rekoru kırılacak bu hafta hafta sonu gelse şu içimdeki heycan bir dursa hergün fragmanını seyrediyorum.toprak ve cınar aşkı yaşasın.

0   0

ferda demiş ki;
Ayse kardes yanlis görmüssün:)))TOPRAK-CINAR onlar:))) Ayrica diger yorumlara bir göz at istersen hakli oldugumu anlarsin Yüzleri bile ikisininde ayni kumastan Yani herikisininde tertemiz ve duru güzelligi var.Yani iclerinin güzellgi yüzlerine vurmus adeta:) $eytan ruhlu (Yesim)olanlarin yüzleri ortada Ayni sekilde Zümrüt Hnm ve Reyha ayni sekilde. Yüzleri ruhlarinin AYNASI Bu arada SITKIda dahil onunda cok hain ifadeli ifadesi var..,Herhalde REYTING tavan yapar bu hafta:)Keyifli seyirler ...,

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler