logo

Unutulmaz 73. Bölüm izle

Özet: Edanın beklenmedik evlenme teklifi karşısında şaşıran Harun karmaşık duygular içindeyken, Eda da heyecan ve umutla onun yanıtını beklemektedir. Harunun aldığı her nefeste Edaya hissettiği aşk mı yoksa kırılan gururu mu galip gelecek? Eceyi kaybetme korkusunu derinden yaşayan Batu, Buraktan ebediyen kurtulduğunu düşünürken işlerin planladığı gibi gitmediğini öğrenecektir. Bu durum onu daha acımasız ve saldırgan yapacaktır. .Ve artık hedefi farklıdır. Babası için sürpriz bir doğum günü hazırlayan Yağmurun tek sürprizi sadece bu değildir… Harunun geçmişiyle ilgili söyledikleri Arası allak bullak edecektir. Öte yandan Harun için en önemli şey artık Eda ve Yağmurun güvenliğidir. Ancak işler Harunun istediği gibi gitmeyecektir. Batu artık son ve en yıkıcı hamlesi için hazırdır. Batu elinde olan Yağmur ve Eda için Harunu seçim yapmaya zorlar. Yaşaması için birini seç!
ozlemcim demiş ki;
ozlem yilmaz yeni eda cok amma cok guzel o benim her seyim unutulmaz dizisi cok guzel bir dizi ozlem ve srhan cok guzel

0   0

melike demiş ki;
unutulmaz dizisini çok seviyorum

1   0

suden demiş ki;
dizideki yağmuru hiç sevmiyorum çok gıcık bi kız oynadığı tamamen belli harunu seviyorum edaya az bile yapıyor barışıp ayrılmalarından bıktım başka bi hareketlilikler olsun artık yada bitsin

0   0

fatma demiş ki;
bence yağmur ölmedi

0   0

sevim demiş ki;
bu dizi dünyadaki en güzel dizi

0   0

DENÝZ demiş ki;
batu seni ben öldürmek isterdim... Eda ve Yağmura dokunamassın be yeter Edacım Harunun seni kurtaracağını biliyorum o salak Batudan da nefret ediyorum tamam mı?

0   0

DENÝZ demiş ki;
edacım senin için hep iniz için çok üzülüyorum ama sizi çok ama çok ama çok seviyorum bunu UNUTUMAYIN... sakın

0   0

ezgin demiş ki;
Bu diziyi beğenerek izlıyorum EDA ve Harun birbirlerine yakışıyorlar.

0   0

ÖZLEM demiş ki;
bencede dizi cok izati sacmalamaya basladi artik yavas yavas finale dogru gitsin

0   0

arzu demiş ki;
arzu ben unutulmaz dizisine bayılıyorum tam bir aşk dizisi ama edaya sinirlendim biraz bide haruna hak verse hemen herkesin sözüne inanıyo ;ama harunda biraz saçmaladı eda eceyi istemezkenn hala o evde durdurdu, ve o resmi yırtıp atmadı harun;harunla edayı çokseviyorum bide nisa yağmur :: lütfen edayla harun barışsın yoksa diziyi hiç izlemek istemiyorum:: harun çok yakışıklıı edada çok güzel:.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler