logo

Öyle Bir Geçer Zamanki 17. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kanal D nin yeni sezonda başlayan ve kısa sürede gerek konusu gerek zamanı ve gerekse oyuncuları ile büyük bir reyting patlaması yaratan Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinin 17. bölümün fragmanı ddizi.com kalitesiyle izlemeniz için hazır. Dizinin yeni bölümünü 18 Ocak Salı günü tvde yayınlandıktan hemen sonra sitemizden izleyebilirsiniz.
ayse demiş ki;
yonetmen hee biz osamani gercekten aglatiyoruz mu diyecek, bu adamlar para kazanmak icin, anasini bile aglatir, ozaman ispat etsin, nasil cekditigini gostersin, yalan yalan yalan yalan, osmanin gercek annesi babasida suclu, para icin izin veriyorlar, cocuklarini aglatiyorlar. o cocuk gercekten korkuyor, aksini soylemeyin. aglamasi rol mu dikkatli bakin , agliyor iste, gozune soganmi surmusler, osman gercekten agliyorrrrrrrrrrrrrrrrr.

0   0

shenay demiş ki;
peki bu tokati kime vuruyor su carolin,o da mi sonradan montaj :):):):)

0   0

gül demiş ki;
arkadaşlar dizinin yapımcısı bi programa katıldı ve aynen şöyle söyledi, osman o rollerde gerçekten oynamıyor, o kötü sahneleri ona çektirmiyoruz yapması gerekenleri kendisi ayrı yapıyor sonra montajlıyoruz, o sahnelerde sette bile olmuyor çünkü psikolojisinin bozulmasını istemiyoruz sonuçta o daha bir çocuk demişti, yani osman o sahneleri birebir çekmiyor merak etmeyin...

0   0

gülhan demiş ki;
carolin ellerine dert gelsin pislik kadin,osmanciga nasil kiyarsin, orda olsaydim seni parcalardim

0   0

ahmet demiş ki;
osman bence gercek ile filmi ayirt edemiyor, gercekten agliyor, uzuluyor cocuk. bir cocuk bu kadar gercekci rol yapamaz, o nedenle rol degil gercekten korkuyor.

0   0

luanna demiş ki;
elin kirilsin carolin nasil vurursun osaman , allah bel. ver. nasil agliyor canim benim. ben asla cocugu rol icabi olsa bile tv de bu sekilde oynatmam, ne para ne pul icin.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler