logo

Gönülçelen 30. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Gönülçelen 30. Bölüm Fragmanı izlemeniz için hazır.
billur demiş ki;
teee Gural Sapanca oteline kadar gittim Hasretin ve Muratin kaldiklari odayi gezdim,bahcede gezdikleri yerlerde dolastim, Muratin caldigi piyanoda caldim,onlari karsilayan Belboyla konustim.Anlayin artik bu dizi o kadar kanima islediki hep onlarla yasiyorum. Ama neye deger ,su senaryoyu neden bu hale cevirdiniz.Hasretle Muratin birbirlerini sevmelerine ragmen nicin bizleri bu kadar uzuyoursunuz.Soyle bizleri guzel bir ask romani seyretmekten neden mahrum ediyorsunuz. Ben harika bir Happy End bekliyorum. Lutfen artik anlayin.

0   0

gülay demiş ki;
serhat ve aysele katılıyorum hakikatten dizinin b.... çıktı hasret hep kovalıyan oluyor bütün dizilerinde zaten bu sezon kötü başladılar ilk başladığında çok güzeldi komikti duygusaldı oyuncular çıktı eksi oldu kız tamamen değişti diksiyonu düzeldi bence tadı gitti bende artık izlemiyorum bu bölüme tesadüfen baktım murat hala sezon başından beri kapris yapıyo dizide farklı bişey yok sıkıcı devam ediyo neyse bundan sonra izleyeceklere iyi seyirler

0   0

serhat demiş ki;
artik yeter muratin bitmez kaprisi yeter iyice suyu cikti degistirin senaryeyu yada fini dizi marci

0   0

AyselKa demiş ki;
evet yaaaaaaaaaaaa

0   0

aysel demiş ki;
hadi ya artik muratla hasret birlikte olsun suyunu cikartiyorlar yani beklemekten biktim nedense haretin oynadigi butun diziler ayniiiiiiiiii sevdigi adamla hic birlikte olamiyor deyistirin diziyi yaaaaaaaaaaaaaaaaa lutfen ?????????????????????????

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler