logo

Yer Gök Aşk 13. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Yer Gök Aşk 13. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
efeyigit demiş ki;
derya hanim; Herkez yazan birisine, sayfalar dolusu dil doksem de faidesiz, ki zaten ben $iveden bahsetmedim, gozumu tirmalayan kirli Turkceden bahsetmistim. Herneyse... Unutmadan; Herkes ;)

0   0

derya demiş ki;
efeyigit bey..türkiyenin nüfusunu her halde size hatirlatmam gerekmiyor vataslarimizdan lazi var denizlisi var izmirlisi var ve sayre herkezin kendince bir konusma aliskanligi var siz türkceyi iyi konusuyorsunuz diye herkez sizin gibi olmak mecburiyetinde degil bence herkezi oldugu gibi kabul edip kimseyi hatasinla konusmasinla kimse yargilamasin bence lütfen

0   0

efeyigit demiş ki;
Cogu kez takip ettigim birkac dizinin fragmani icin tikladigimda; ister istemez yorumlara da gozum kayiyor, herseyden once yazilan cumleleri anlakta zorlanarak; Bu nasil bir turkcedir yahu demekten kendimi alamiyorum dogrusu. Ilkokul 2.sinif ogrencisi yorum yapacak olsa, eminim ki, daha tiz bir turkce kullanir. Boylesi sadece goz yoruyor, lutfen Turkcemizi daha ozenli kullanmaya gayret edelim, tabir-i caizse bos konusmayalim. Sadece belirtmek istedim.

0   0

hatalý 0 34 demiş ki;
admin ciğim neden geç kalıyorsunuz ne oldu önceden daha hızlıydınız ddiziye nazarmı değdi

Admin Notu: geç kalan nedir ?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler