logo
Aslan Ailem 19.BölümAslan Ailem 19.Bölüm

Aslan Ailem 19.Bölüm izle 25 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 18.BölümAslan Ailem 18.Bölüm

Aslan Ailem 18.Bölüm izle 18 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 17.BölümAslan Ailem 17.Bölüm

Aslan Ailem 17.Bölüm izle 11 Şubat 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 16.BölümAslan Ailem 16.Bölüm

Çiftliğin yeni sahipleri bundan sonra Burcu ile Hatice'dir. Ancak bu konu bazı karışıklıkların yaşanmasına neden olur. Beraber bir hayat sürmeyi yapamayan Hatice ile Burcu için bir ders verme konusunda kendisinden emin olan Murat evi ikiye ayırır.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 15.Bölüm Aslan Ailem 15.Bölüm

Aslan Ailem 15.Bölüm izle 28 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 14.BölümAslan Ailem 14.Bölüm

Aslan Ailem 14.Bölüm izle 21 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 13.BölümAslan Ailem 13.Bölüm

Aslan Ailem 13.Bölüm izle 14 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Aslan Ailem Son Bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 12.BölümAslan Ailem 12.Bölüm

Yeni yılla birlikte Burcu ve Murat’ın da aşkları filizleniyor, Aslan Ailesi’nin yıllardır sakladığı büyük sırrın sinyalleri veriliyor ve birbirini izleyen komik ve romantik olaylar zinciri izleyiciyi bekliyor…

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 11.BölümAslan Ailem 11.Bölüm

Burcu’nun babasını ihbar etmesiyle harekete geçen Murat, onun söylediği yere gider. Fakat Tayfun Olgun orada değildir. Babasının kaçmasına yardım ettiğini düşünen Murat, Burcu’yu suçlar.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 10.BölümAslan Ailem 10.Bölüm

Burcu’nun babasının istediği bilgilere gizlice ulaşma çabası, Murat’la aralarının bozulmasına neden olur. Murat’ın beklenmedik tepkisi Burcuyu şaşkına çevirirken

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 9.BölümAslan Ailem 9.Bölüm

Murat, Hatice ve Burcu’yu kurtarmıştır. Burcu’nun Murat’a sarılması ve ikilinin yakınlığı Hatice’yi alarma geçirir. Genç kızın Murat’a göz koyduğundan şüphelenen Hatice, ikiliyi uzaklaştırmak için kolları sıvar.

0 Yorum Yapılmış
Aslan Ailem 8.BölümAslan Ailem 8.Bölüm

Burcu kaçırılmış, Aslan Çiftliği’nden götürülürken, Burcu’yu kaçıran adamların hesaplamadığı bir gelişme olur ve son anda onları gören Hatice’yi de yanlarına katmak zorunda kalırlar.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler