logo
Ufak Tefek Cinayetler 9.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 9.Bölüm

Edip 20 senenin ardından kendisini kötü duruma düşürenlerin masasındadır. Acaba Edip'in kafasındakiler nelerdir ? Oya gibi masum bir taraftan oyun sürderecek değildir

1 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 8.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 8.Bölüm

Sarmaşık çok kötü karışık halde. Merve, Oya'nın Taylan ile, Pelin'de Serhan ile beraber olduğunu zannetmekteydi. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmelerinin sahibi Serhan mı ya da Taylan mı ?

2 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 7.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 7.Bölüm

Artık Merve adına tahta geri oturma zamanı geldi. Mücadele başlıyor. Sarmaşık'ın kadınları isyanın neticesinde bedel ödeyecekler. Merve bu bölümde çok sayıda cephede mücadele ediyor.

0 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 6.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 6.Bölüm

Artık birşeyler yapma zamanı. Oya geri geldi ve yerleşti. Bundan böyle Sarmaşık'taki gruba bombayı bırakıyor. Uzun zamandır bir arada duran bu birlik bir anda bozguna uğruyor.

0 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 5.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 5.Bölüm

Kliniğine mühür vurulan Oya'nın bundan sonraki düşüncesi ne ? Merve bu yaptığı hareketten sonra tanıyamadığı düşmanlar kazanmış durumda.

2 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 4.Bölüm

Merve'yi cidden zehirleyen Oya'mı ? Mücadelede yeni bir perde yaşanıyor. Merve'nin akıbeti ne ? Oya gerçekten elini suça bulaştırdı mı ?

5 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 3.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 3.Bölüm

Sonunda Oya çalışmalara başlıyor. Merve adına bundan böyle kötü günler çok yakın olacak. Oya'nın salak olduğunu düşünen Merve yanlış yolda.

0 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 2.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 2.Bölüm

Savaş başladı ortalık darma duman oldu. Kadınlar artık harekete geçmeye başlıyor. Merve'nin zeka dolu aklını görmeye başlayacağız.

2 Yorum Yapılmış
Ufak Tefek Cinayetler 1.Bölüm Ufak Tefek Cinayetler 1.Bölüm

Birbirinden farklı dört kadının anlatıldığı hikaye Oya'nın Sarmaşık'a gelmesiyle birlikte başlar. Lise yıllardan beri dostlukları süren Oya, Merve, Arzu ile Pelin tekrardan bir araya geliyorlar.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler