logo
Cennetin Gözyaşları 12.Bölüm Cennetin Gözyaşları 12.Bölüm

Rıza'nın hayatını kaybetmesinden dolayı bütün dengeler sarsılmıştır. Arzu en büyük yardımlarını gördüğü Rıza Bey'in artık olmamasının zorluklarını yaşarken bir taraftan da

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 11.Bölüm Cennetin Gözyaşları 11.Bölüm

Rıza'nın hayatını kaybetmesinin ardından hedef noktasına kendilerinin koyulacağını düşünen Arzu ile Cengiz telafisi mümkün olmayan bir hataya imza atarlar.

6 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm

Gerçek annesinin kendisine oyun yaptığını öğrenen Cennet annesinin kim olduğunu öğrenmeden geri adım atmayacaktır. Bu süreçte Selim kendisine yardımcı olur.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 9.Bölüm Cennetin Gözyaşları 9.Bölüm

Selim'in aslında Ali olduğunu öğrenen Cennet bu konuyu Selim'e açıp açmama konusunda git geller yaşamaktadır. Selim hiç birşeyden haberi olmaz bir şekilde Cennet ile olan beraberliklerinin sürmesini düşünmektedir.

3 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 8.Bölüm Cennetin Gözyaşları 8.Bölüm

Ali'ye ait ipuçlarını bulan Cennet emin olamaz. Kalbinde bir umut vardır ve acaba Selim'in Ali olup olmadığına dairdir. Kafa karışıklığı içerisinde debelenirken bir taraftan Melisa'nın intihar olayı hakkında üzerinde suçlama vardır.

1 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 7.Bölüm Cennetin Gözyaşları 7.Bölüm

Nilgün'ün kötü planı düşündüğü gibi gitmez. Arzu ise Cennet'i kurtarmak adına herşeyi deneyecektir. Bunun nedeni de Cennet'e birşey olması durumunda Suna'nın olan biten herşeyi anlatacağını kestirmesinden kaynaklanmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 6.Bölüm Cennetin Gözyaşları 6.Bölüm

Olan bitenlere rağmen Cennet dik durabilmek adına uğraşını sürdürürken bu yetmezmiş gibi Selim ile arası bozulur. Tüm aksiliklerin yaşandığı bu dönemde daha da kötüleri kendisinin başına gelecektir.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 5.Bölüm Cennetin Gözyaşları 5.Bölüm

Annesiyle karşılaşan Cennet'in hayalleri suya düşer. Annesi olarak düşündüğü kişinin söyledikleri Cennet'in üzüntüsünü daha da arttırır. Hastaneden çıkan Mukaddes bir müddet yatalak kalacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 4.Bölüm Cennetin Gözyaşları 4.Bölüm

Arzu'dan duyduklarından sonra kötüleşen Mukaddes hastanede yaşam savaşı vermektedir. Cennet hayatındaki tek varlığı olan kişiyi bu konuma düşüren kişinin annesi olduğunu öğrendiği an şok geçirir.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 3.Bölüm Cennetin Gözyaşları 3.Bölüm

Uzun zamanın ardından önemli bir hesaplaşma yaşayan Mukaddes ile Arzu'ya Cennet kulak misafiri olmuştur ve öğrendiklerinden sonra SR mimarlıkta çalışmamak konusunda kendisinden emindir

1 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 2.Bölüm Cennetin Gözyaşları 2.Bölüm

Uzun zaman önce bıraktığı kızının tekrar görünce Arzu çok sinirlenir. Cennet ile birlikte geçmişinin kendisini takip etmesini istemeyen Arzu, Cennet'i hemen işten çıkarır.

0 Yorum Yapılmış
Cennetin Gözyaşları 1.Bölüm Cennetin Gözyaşları 1.Bölüm

Annesinin daha bebekken terkederek gittiği Cennet, babaannesi Mukaddes ile birlikte yoksulluk içerisinde bir hayat sürmektedir.

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler