logo
Siyah İnci 8.Bölüm Siyah İnci 8.Bölüm

Aziz, Hazal'ı görünce kendi çocuğu olduğunu anlar ve Melek'e hesap sormak için gittiğinde Hazal ile rastlaşınca bunca zamandır içinde hasretini yaşadığı kızı ile sarılma fırsatı doğmuştur.

2 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 7.Bölüm Siyah İnci 7.Bölüm

Yine kader hazal ve kenan'ı bir araya getirmiş, haberleri olmadan bindikleri tekneyle sulara açılmalarını sağlamıştır. Yüzleştiklerinde hem gerilim hem hayalkırıklıkları ayyuka çıkmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 6.Bölüm Siyah İnci 6.Bölüm

Hazan'ın elindeki resim, Vural ile Naz'ın birlikte fotoğraflarıdır ve tam bu sırada Vural gelir. Resimdeki kişinin kendisine benzemesini hesabını Vural'dan sorar.

4 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 5.Bölüm Siyah İnci 5.Bölüm

Eşinin yeni ortağı olarak Kenan'ı gören Hazal büyük bir şok içerisindedir. Demiroğlu ailesi ummadıkları bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşar.

4 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 4.Bölüm Siyah İnci 4.Bölüm

Kenan ile yüzleşen Hazal o vakitten sonra dağılır. Ancak geri dönüşü mümkün olmayan bir yolculuğa çıkmıştır. Vural ile hayatını birleştirmekten başka bir çaresi yoktur kendi adına.

2 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 3.Bölüm Siyah İnci 3.Bölüm

Vural'ın kendisinden asla vazgeçmeyeceğini gören ve aynı zamanda gücünü ve herşeyi yapabileceğini anlayan Hazal'ın başka çaresi kalmamıştır. Kenan'ı terk edecektir.

3 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 2.Bölüm Siyah İnci 2.Bölüm

Vural'ın Hazal'a karşı yaptıklarını bilmeyen Kenan, Aziz'i korumak adına önüne geçtiğinde vurulmuştur. Aziz Toprak'ın hayatını kurtarmak amacıyla gelen Kenan ölümle yüzleşmiş ancak Hazal ise yaşayan bir ölüden farksızdır.

2 Yorum Yapılmış
Siyah İnci 1.Bölüm Siyah İnci 1.Bölüm

Kenan ile Hazal ufak bir sahil yerinde hayatlarını süren ve birbirlerine deli gibi sevdalı iki kişidir. Yaşantıları sade ve bir o kadar da mütevazi olmasına karşı sevdaları büyüktür.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler