logo
Dolunay 14.Bölüm Dolunay 14.Bölüm

Ferit, Demir ile Zeynep'in hayatını kaybettiği olayda ki kötü bir ihtimali değerlendirmek ister. Ferit ile Nazlı'nın arasıdaki gerilim bu bilgi sonucunda daha da artar.

0 Yorum Yapılmış
Dolunay 13.Bölüm Dolunay 13.Bölüm

Nazlı'nın kendisinden gizlediği şeyi öğrendiği an Ferit büyük yıkım yaşar. Nazlı'nın korkuları gerçek olmuştur.

1 Yorum Yapılmış
Dolunay 12.Bölüm Dolunay 12.Bölüm

Nazlı ile Ferit bundan böyle birlikte çalışmak mecburiyetindedir. Birbirlerine karşı besledikleri ve tamamen farklı kişiler olmaları bu birlikteliğin zorlu geçeceğini göstermektedir.

1 Yorum Yapılmış
Dolunay 11.Bölüm Dolunay 11.Bölüm

Nazlı'nın kendisinden birşeyler gizlediğine emin olan Ferit, aşık olduğu kadının kendisinden uzakta olmasına neden olan bu gizliliği öğrenmek için herşeyi dener

4 Yorum Yapılmış
Dolunay 10.Bölüm Dolunay 10.Bölüm

Nazlı'nın işten ayrılmasına karşı Ferit karşı bir cevap verir. Nazlı, Ferit'ten uzak olmak için çabaladıkça Ferit kendisinin yakınlarında olması için bir çareler düşünmektedir.

2 Yorum Yapılmış
Dolunay 9.Bölüm Dolunay 9.Bölüm

Nazlı için Ferit ile aynı yerde bulunmak her geçen zaman biraz daha sıkıntılı olmaktadır.

4 Yorum Yapılmış
Dolunay 8.Bölüm Dolunay 8.Bölüm

Davadaki resimlerin etkisi yansımaya devam ederken Ferit ile Nazlı başka sorulara cevap bulmak için çabalamaktadır. Bu vakitten sonra yapacakları şey ne olacaktır ?

5 Yorum Yapılmış
Dolunay 7.Bölüm Dolunay 7.Bölüm

Ferit'in hasta olmasından dolayı Nazlı ile arasında samimiyet doğmuştur. Birlikte yaşadıkları anların etkisi sonraki zamanlarda da etkisini gösterir.

7 Yorum Yapılmış
Dolunay 6.Bölüm Dolunay 6.Bölüm

Ferit ile Nazlı'nın uyum dolu hallerine Demet darbe vuruyor. Hakan, Ferit için bir plan hazırlığında. Ferit ile Nazlı beklenmedik bir olay neticesinde yalnız kalırlar.

1 Yorum Yapılmış
Dolunay 5.Bölüm Dolunay 5.Bölüm

Ferit ile Nazlı ikilisi her geçen gün birbirleriyle daha fazla görüşmeye başlarlar. Paylaşılanlar artınca kendilerine olan ilgilerie giderek artmaktadır.

1 Yorum Yapılmış
Dolunay 4.Bölüm Dolunay 4.Bölüm

Bulut'un vasi haklarının Demet'e geçmesinden ötürü Ferit ile Nazlı derinden etkilenmiştir. Ferit, Bulut'u yeniden almak ve sızıntıya neden olan şeyi bulabilmek adına herşeyi göze almıştır.

2 Yorum Yapılmış
Dolunay 3.Bölüm Dolunay 3.Bölüm

Zeynep ile Demir'in kaybından dolayı tüm aile derinden etkilenmiştir. nazlı ile Ferit, Bulut'un iyi olması adına beraber hareket etmeye karar verirler.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler