logo
Kalp Atışı 16.BölümKalp Atışı 16.Bölüm

Kendisine verilen hastaneye ait hisseler hakkında Eylül bütün gerçeklere sahip olmuştur. Babaannesinin hayatını kaybetmesindeki durumu örtmeye çalışan kişilerden birisi Ziyanur'dur.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 15.BölümKalp Atışı 15.Bölüm

Yaşamak adına tek bir şans kalsa aşık olduğunuz kişinin kalbini kabul edermiydiniz ? Ve ya onun kalbini başka birisinde attığını duyunca ne yapardınız ?

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 14.BölümKalp Atışı 14.Bölüm

Ziyanur'un hayatını kaybetmesi Ali Asaf'ı son derece sarsmıştır. Aklındaki tüm gerçekleri Eylül'e anlatmak adına herşeyin başlangıcı olan tarafa doğru beraber yolculuk ederler.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 13.BölümKalp Atışı 13.Bölüm

Ali Asaf, bir çok kişiyi hayata bağladıktan sonra bu sefer kendi babası için umut vermek istemektedir. Ali Asaf'ın bu sıkıntısına ortak olan Eylül, kendisiyle beraber derdine derman olmak ister.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 12.BölümKalp Atışı 12.Bölüm

Selim'in yaptığı itirafın ardından Ali Asaf'ın aynı şekilde korumacı bir şekilde yaklaşımı Eylül'ün gerginleşmesine neden olur.

2 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 11.BölümKalp Atışı 11.Bölüm

Sinan'ın söyledikleri karşısında şok olan Eylül, ilk baştan itibaren başına gelenlerin gerçek olup olmadığını sorgular. Ve Ali Asaf ile arasına bir mesafe koyar.

2 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 10.BölümKalp Atışı 10.Bölüm

Eylül önemli bir tehlikenin eşiğindedir. Olanlardan dolayı kendisini sorumlu tutan bir kişi, kucağında son nefesini vermek üzere olan ve kurtulmak isteyen polis memuru.

3 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 9.BölümKalp Atışı 9.Bölüm

Eylül için Ali Asaf'ın organize ettiği gece de son ummadık bir şekilde gelişir. Hastanenin bahçesinde olan kızın sürpriz sırrı, Süleyman ile Ziyanur'un bitmeyen sinirleri, Oğuz'un Eylül adına ettiği mücadeleyi bırakmaması

2 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 8.BölümKalp Atışı 8.Bölüm

Ali Asaf'ın sürpriz hediyesi Eylül'ün çok sevinmesine neden olmuştur. Bu arada hastanede meydana gelen kötü olaydan ötürü herkes kendisini ve beraberliklerini sorgulamaya alır.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 7.BölümKalp Atışı 7.Bölüm

Mehmet'in başına gelen üzücü kazadan dolayı Eylül çok üzülmüştür. Ali Asaf kazadan sonra hemen müdahalede bulunurken bu duruma Sinan'ın karışmasından dolayı olaylar başka bir hal alır.

3 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 6.BölümKalp Atışı 6.Bölüm

Ali Asaf'ın beklenmedik teklifi esanasında gelen bir telefondan dolayı Eylül sarsıntı yaşar. Kendisini arayan Serdar'ı aradığında ise durumlar karman çorman olmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Kalp Atışı 5.BölümKalp Atışı 5.Bölüm

Eylül, Ali Asaf ile parkta geçirdikleri romantik dakiların şokunu bir türlü atlatamaz. Ziyanur'un yara almasından sonra kendisine yaralayan Serdar'ın da aynı hastaneye gelmesiyle kötü bir durum yaşanır

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler