logo
Kanatsız Kuşlar 10.Bölüm Kanatsız Kuşlar 10.Bölüm

Emre hakkında duyduğu haberden sonra büyük bir şok yaşayan Nefise o anda kendisini takip eden Suat'ın adamlarını görür. Fakat çok geç kalmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 9.Bölüm Kanatsız Kuşlar 9.Bölüm

Muzaffer'in başına gelen hırsızlık sonucu arabasının çalınması herkesin şok olmasına neden olur. Arabayı çalan kişinin Emre olduğunu anlayan Nefise ile Zeynep ne yapacağını bilemez.

4 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 8.Bölüm Kanatsız Kuşlar 8.Bölüm

Nefise hakkında gerçekleri öğrenen komşusu Şengül, Muzaffer ile yüzleşir. Gizli kalmışlıkların ortaya çıkacağından korku duyan Azime panik halinde bu işte sıyrılmak adına değişik bir yol dener.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 7.Bölüm Kanatsız Kuşlar 7.Bölüm

Tuba'nın hamilelik durumunu öğrenen Nefise hem vicdanı hem de çaresizliği arasında gidip gelmektedir. Nefise'nin evden gitme durumunu kabul etmeyen Muzaffer'de kendisine bir teklif ile çıkar.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 6.Bölüm Kanatsız Kuşlar 6.Bölüm

Nefise'nin villadan gitmesi adına Tuba'nın kurduğu plan Muzaffer ile Nefise'nin aralarının daha da samimi olmasına neden olur.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 5.Bölüm Kanatsız Kuşlar 5.Bölüm

Muzaffer'in yaptığı teklife hiç ummadık bir teklif verir Nefise. Nefise'nin davranışlarından ötürü şüphe duyan Muzaffer, araştırmak için Fazıl'a görev verir.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 4.Bölüm Kanatsız Kuşlar 4.Bölüm

Annelerinin kendilerinden sakladığı durumu öğrenen çocuklar büyük yıkım yaşarlar. Ahmet kalmaları için bir yer bakar. Fakat Ahmet'in getirdiği bu çözüm, babasıyla arasının limoni olması durumunu daha da arttırır.

2 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 3.Bölüm Kanatsız Kuşlar 3.Bölüm

Aysun'un başına gelenlerden dolayı bütün aile etkilenmiştir. Bu zor zamanlarında Ahmet, Zeynep ile kardeşlerine destek olacaktır.

3 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 2.Bölüm Kanatsız Kuşlar 2.Bölüm

Muzaffer, Nefise için şaşkınlık verici bir teklif yapar. Nefise ile olan aralarındaki akrabalık bağını saklayan Azime, paranın varlığından haberdar olmuştur.

4 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 1.Bölüm Kanatsız Kuşlar 1.Bölüm

Kısa bir süre önce babaları hayata gözünü yuman Zeynep, Emre, Cemre ve en küçükleri olan Aysun'a kalan yalnızca yoksulluktur.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler