logo
Kanatsız Kuşlar 22.Bölüm Kanatsız Kuşlar 22.Bölüm

Ahmet'ten kaçan Zeynep kendisinin canını aldığını zannetmektedir. Onur'da ulaşmayı başaramadığı Zeynep için gerekirse her sokağa bakarak bulma konusunda kendisinden emindir

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 21.Bölüm Kanatsız Kuşlar 21.Bölüm

Gizledikleri açığa çıktığından dolayı Nefise, Muzaffer'in kendisini affetmesini ister. Fakat Muzaffer bu konuda geri vites yapmayacak kadar kendisinden emindir.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 20.Bölüm Kanatsız Kuşlar 20.Bölüm

Zeynep'in karşısına elinde nikah cüzdanıyla dikilen Ahmet, beraber gitmeyi teklif eder. Onur büyük şok içindedir. Muzaffer'in herşeyden haberdar olduğunu öğrenen Emre nin öfkesi daha da artar

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 19.Bölüm Kanatsız Kuşlar 19.Bölüm

Nefise, Muzaffer'in kendisinden isteğinden dolayı çaresiz kalmıştır. Ne yapacağını bilemez bir haldedir. Bebeğini kaybettiğini henüz anlatmayan Tuba, ummadık bir şekilde Muzaffer'in planına dahil olur.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 18.Bölüm Kanatsız Kuşlar 18.Bölüm

Muzaffer, Tuba'dan duyduklarının ardından beklenmedik bir harekette bulunur. Nefise ile Azime'de gerçeklerin aydınlandığını henüz bilmemektedir.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 17.Bölüm Kanatsız Kuşlar 17.Bölüm

Adliye önünde bulunan Mert önemli bir tehlike yaşamak üzeredir. Meydana gelen bu olayın ardından Muzaffer'in çocuklar için en başta da Cemre için aldığı tavır herkesin korkmasına neden olur.

2 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 16.Bölüm Kanatsız Kuşlar 16.Bölüm

Nefise Muzaffer ile Emre'nin geçmişi hakkında görüşüp edindiği sır karşısında şok olmuştur. Mert'i kaçıran kişinin Emre olmadığı konusunda abisini inka etmek için çabalayan Onur

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 15.Bölüm Kanatsız Kuşlar 15.Bölüm

Mert'in kaçırılması olayında Emre'nin de işin içinde olduğunu haber alan Muzaffer tüm çocukların hemen evden gönderilmesini kararına varır.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 14.Bölüm Kanatsız Kuşlar 14.Bölüm

Mert'in kaçırılmasından sonra Muzaffer kelimenin tam anlamıyla çıldırmıştır. Kaçıranların kimliğine dair kafasında şüphe dolu düşünceler vardır.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 13.Bölüm Kanatsız Kuşlar 13.Bölüm

Zeynep ile Onur'un geldiğini gören Nefise, büyük bir şaşkınlık yaşar ve kızını takip etmeye başlar.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 12.Bölüm Kanatsız Kuşlar 12.Bölüm

Muzaffer'in oğlu olan Mert'in eve gelmesiyle beraber Nefise ile Azime adına işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 11.Bölüm Kanatsız Kuşlar 11.Bölüm

Tuba, Azime ile Nefise'nin aralarında saklı birşeyler olduğunu düşünerek herşeyi göze alır ve Azime'yi çaresiz bırakacak bir bilgiye ulaşır.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler