logo
Kanatsız Kuşlar 34.Bölüm Kanatsız Kuşlar 34.Bölüm

Kanatsız Kuşlar 34.Bölüm izle 15 Şubat 2018 tarihli atv dizisi tek parça reklamsız ve full hd olarak Kanatsız Kuşlar son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm

Onur ve Zeynep, yaşadıkları bu garip durumların neden olduğunu bulmak için çabalarlar. Tüm yaşanan kötü olayların ardında Ahmet'in var olduğunu sanan Zeynep tedirgin bir hal içindedir.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 32.Bölüm Kanatsız Kuşlar 32.Bölüm

Ummadık bir şekilde Muzaffer'in kendisini odaya kitlemesi herkesin şaşırmasına neden olmaktadır. Odanın kapısını açarak bu durumun gizemini aydınlatma konusunda başarılı olabilecek tek birisi vardır oda Nefise'den başkası değildir.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 31.Bölüm Kanatsız Kuşlar 31.Bölüm

Kanatsız Kuşlar 31.Bölüm izle 25 Ocak 2018 tarihli atv dizisi tek parça ve full hd olarak Kanatsız Kuşlar son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 30.Bölüm Kanatsız Kuşlar 30.Bölüm

Kanatsız Kuşlar 30.Bölüm izle 18 Ocak 2018 tarihli atv dizisi tek parça ve full hd olarak Kanatsız Kuşlar son bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 29.Bölüm Kanatsız Kuşlar 29.Bölüm

Kemal'in yaptığı iş teklifini geçici bir süreliğine olmak üzere Nefise kabul eder. Muzaffer'de bu konu karşısında Kemal'in amacını iyiden iyiye fark eder ve ummadık bir biçimde Kemal ile yüzleşir

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 28.Bölüm Kanatsız Kuşlar 28.Bölüm

Zeynep'in Ahmet'in olan bitenleri anlatması için yapacağı hareket son derece şok etkisi yaratacak bir şekilde biter. Muzaffer'de Nefise ile aralarını iyi edebilmek için çareler düşünmektedir

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 27.Bölüm Kanatsız Kuşlar 27.Bölüm

Aysun hastanede zor zamanlar yaşamaktadır acaba düzelebilecek midir ? Konu kendi teknesinde olduğundna dolayı yardım için çaba gösteren Kemal, bu yüzden Muzaffer ile karşı karşıya gelir.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 26.Bölüm Kanatsız Kuşlar 26.Bölüm

Onur ve Zeynep beraber gitmek mecburiyetinde kaldıkları toplantı sırasında şirketin yeni ortağını görmüşlerdir. Fakat bu kişinin Ahmet'e çok benzemesi ikisininde şok olmasına neden olmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 25.Bölüm Kanatsız Kuşlar 25.Bölüm

Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştır. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açacak gibi görünmektedir

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 24.Bölüm Kanatsız Kuşlar 24.Bölüm

Tuba'nın yaptığı plan sonuca ulaşmıştır. Nefise'nin ayrılmak istediğini haber alır ve bu durumun olmaması adına herşeyi denemeye hazırdır.

0 Yorum Yapılmış
Kanatsız Kuşlar 23.Bölüm Kanatsız Kuşlar 23.Bölüm

Çocuğu Ahmet'in hayatını kaybetmesi olayı hakkında Zeynep'i suçlu gören Rahmi, saçma düşünceler içerisindedir. Zeynep bu zamana kadar olduğu gibi yapıcı bir şekilde kendisine anlam vermeye çabalar

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler