logo
Yeni Gelin 15.Bölüm Sezon Finali Yeni Gelin 15.Bölüm Sezon Finali

Bella bir karara varmış ve anneliği seçmiştir bu yüzden kendi canı risk altında olmasına karşın ameliyattan vazgeçmiştir. Ancak Bella'nın bu kararı konakta yaşanan dedikoduları bitirmez.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 14.Bölüm Yeni Gelin 14.Bölüm

Altınları alıp gitmek için çabalayan Kamilla'yı, Kalender yakalamıştır. Kamilla, içeriye girmediğine mutlu olurken, Kalender'in yapacağı ceza hevesini bitirir. Artık, konağın yeni gelini Kamilla olmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 13.Bölüm Yeni Gelin 13.Bölüm

Kalender Ağa, kadınların düşüncelerinin farkına vararak, onları kendi silahları ile vurmuştur. Eşler, zengin olmak isterken ağalarının gözünde güven kaybetmiştir

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 12.Bölüm Yeni Gelin 12.Bölüm

Altınları bulan kadınlar, konağa gelirler. Fakat bunları nerde saklayacaklarını ya da kime satacaklarını bilemezler. Bu konu hakkında Baran'dan yardım isterler.

3 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 11.Bölüm Yeni Gelin 11.Bölüm

Bella'yı düştüğü durumdan yine kendisini o hale sokan kişi çıkarır. Hazar, Bella'nın hurafelerden uzak kalmasını istese bile Bella'nın kafasına bir kere girmişlerdir. Elinden geldiği kadar Ebe Durdu'nun direktiflerini uygulamakta kararlıdır.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 10.Bölüm Yeni Gelin 10.Bölüm

Bella'nın bu hayatta en çok istediği şey yani anne olmak için tedavi görmesi gerekmektdir. Nazgül, konuya dahil olur. Bu durum, tüm eltiler arasında sır olarak korunacak ve tedavi yöntemleri yapılacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 9.Bölüm Yeni Gelin 9.Bölüm

İntihar etmek isteyen Nazgül, hamile olduğunu öğrenerek hayata tekrar tutunur. Bu durum konaktakilerin mutlu olmasını sağladığı gibi Kağan'ın düşüncelerini de değiştirmiş

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 8.Bölüm Yeni Gelin 8.Bölüm

Elmas'ı eşi olarak konağa getiren Kağan, herkesin büyük şok yaşamasına neden olmuştur. Konaktaki bayanlar başı çekmek üzere, Elmas'ı göndermenin çarelerine bakarlar

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 7.Bölüm Yeni Gelin 7.Bölüm

Kalender ile Kmail, kadınlardan zor kurtulurlar. Ancak bunun karşılığı kötü olur. Eşler kocalarını bastıklarını sanarken kendileri suç işler. Bunun bedeli ise kendileri için ölüm gibi kötüdür.

2 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 6.Bölüm Yeni Gelin 6.Bölüm

Bella, evden giderek Adana'yı terketmeyi düşünmektedir. Ani olarak geldiği Adana macerası aynı şekilde bitecektir. Kararı kesindir. Ancak Hazar, bu duruma son zamanda mani olur.

2 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 5.Bölüm Yeni Gelin 5.Bölüm

Bella, kendisine yöneltilen iftiralardan aklanmış olsa bile Hazar'ı affetmesi pek kolay olmayacaktır. Aşık olduğu kişinin kendisine karşı şüphe duyması Bella'yı çok üzmüştür.

2 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 4.Bölüm Yeni Gelin 4.Bölüm

Konaktaki kadınlar, Kalendar Ağa'nın isyan etmesini sağlamıştır. Kendisi evden gider. Ancak bundan sonra olacaklar hakkında bilgileri yoktur.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler