logo
Yeni Gelin 27.Bölüm Yeni Gelin 27.Bölüm

Kaynanaların yeni geline yapacakları tezgah bu defa büyüktür. Bu ana dek her yapılana göğüs geren Bella bu defa yapılan haksızlık karşısında sessiz kalmaz ve Adana'dan gitmeyi düşünmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 26.Bölüm Yeni Gelin 26.Bölüm

Kadınların, ağalarının geri gelmesi için denedikleri bu yakma olayı işe yaramamış, ağa yeniden evden gitmiştir. Eşler büyük bir telaş içinde yeni bir plan yapmak için girişimlere başlarlar.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 25.Bölüm Yeni Gelin 25.Bölüm

Kalender ağanın olmadığı dönemde konakta yaşanan dengesiz durumlara Korkut Ağa el atar. Tüm kuralları değiştirir güçlerde değişiklik gözükür.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 24.Bölüm Yeni Gelin 24.Bölüm

Korkut'un kimselere söylemediği ve gizlediği İskender'in ortaya çıkmasından ötürü konakta deprem etkisi olur. Kaynana ile gelinler ağanın devamını İskender'in getireceğini düşündüklerinden dolayı gergin bir haldedir

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 23.Bölüm Yeni Gelin 23.Bölüm

Aynı kaderi yaşayan 3 kuma, Ağa ile Asude'nin arasını bozmak için çabalarken kendilerine karşı aralarında daha da bir bağ oluşmuştur. Yaptıkları oyun ters tepki görerek Ağa ile Asude yalnız kalma şansı yakalamıştır.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 22.Bölüm Yeni Gelin 22.Bölüm

Kalender, konaktakilerin kendisini ağır bir şekilde suçlamasının ardından bu durumdan kurtulması pek kolay olmayacak gibi görünmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 21.Bölüm Yeni Gelin 21.Bölüm

Asuya karşı Kalender'in yoğun ilgisinden dolayı tüm konak sakinleri alarm durumundadır. Asude'nin olması herkes adına bir tehdit durumudur

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 20.Bölüm Yeni Gelin 20.Bölüm

Asiye Hazar'ı şikayet ettiği için Kalender'in gözünde düşüşe uğrar. Afet, Gökhan'ın gelmesiyle huzurlu zamanların geleceğini düşünürken Ayşe'nin içinden çok deli bir kaynana çıkar.

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 19.Bölüm Yeni Gelin 19.Bölüm

Gökhan'ın yaptığı kötü sürpriz sonucunda Afet ile Ayşe başı çekmek üzere konakta kimse memnun olmaz. Gökhan bu şakadan ötürü pişmanlık duyar fakat olan olmuştur artık.

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 18.Bölüm Yeni Gelin 18.Bölüm

Bozok ailesi sonunda hem özgürdürler hem de evlerine ve memleketlerine kavuşurlar. Ancak konak Kalender'in bıraktığı gibi kalmamıştır. Yokluğu fırsat bilen Müsellim, kendisine ağalık kurmuştur.

1 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 17.Bölüm Yeni Gelin 17.Bölüm

Bella aşık olduğu ve kendisi için herşeyden vazgeçtiği kişiyi, başka bir kadınla gördüğü zaman resmen yıkılır. Hazar'ın gecede olan bitenleri hatırlamamasından dolayı da konu ağır bir hal almıştır

0 Yorum Yapılmış
Yeni Gelin 16.Bölüm Yeni Gelin 16.Bölüm

Karantina altına alınarak kapatılan Bozoklar'ın konağından sonra Kalender ailesinden bazılarını konakta bırakarak Karadeniz'e doğru gider.

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler