logo
istanbullu Gelin 39.Bölüm istanbullu Gelin 39.Bölüm

istanbullu Gelin 39.Bölüm izle 2 Mart 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 38.Bölüm istanbullu Gelin 38.Bölüm

istanbullu Gelin 38.Bölüm izle 23 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 37.Bölüm istanbullu Gelin 37.Bölüm

istanbullu Gelin 37.Bölüm izle 16 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

4 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 36.Bölüm istanbullu Gelin 36.Bölüm

istanbullu Gelin 36.Bölüm izle 9 Şubat 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

3 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 35.Bölüm istanbullu Gelin 35.Bölüm

Akif, Faruk'un yanından ayrılmaz. Senem'i istemek adına gelin evine giderler. Fakat Süreyya ile Dilara'nın damat için hazırladıkları bir sürprizleri mevcuttur.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 34.Bölüm istanbullu Gelin 34.Bölüm

istanbullu Gelin 34.Bölüm izle 26 Ocak 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 33.Bölüm istanbullu Gelin 33.Bölüm

istanbullu Gelin 33.Bölüm izle 19 Ocak 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak istanbullu gelin son bölüm izle meniz için burada.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 32.Bölüm istanbullu Gelin 32.Bölüm

Meydana gelen son gelişme konakta umulmadık bir birlikteliğin kurulmasına neden olur. Adem'in dahi hesap edemediği bir konu sonrasında Fikret kötü bir durumun içine doğru girer.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 31.Bölüm istanbullu Gelin 31.Bölüm

Adem'in yaptığı tehdit sonrasında Garip için kendisi adına önemli ve bir o kadar zor bir karar ihtiyacı doğurur. Duyduğu bir haber sonrasında Süreyya hiç düşünemediği bir durumun gerçekleşme ihtimalinin olduğunu anlar.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 30.Bölüm istanbullu Gelin 30.Bölüm

Bir zamandır tehlikeli durumlar içinde dolaian Fikret hiç ummadığı bir taraftan gelen darbe sayesinde ne yapacağını bilemez duruma gelir.

1 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 29.Bölüm istanbullu Gelin 29.Bölüm

Gördüğü resimden sonra büyük bir sinir yaşayan Süreyya'nın hareketleri Faruk'a çok büyük bir acı yaşatır. Akif'in cesaret göstererek yaptığı hareket Senem'in şok olmasına neden olur.

1 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 28.Bölüm istanbullu Gelin 28.Bölüm

Süreyya ile Faruk gördüklerini hazmetmek için çabalarken bir yandan birbirlerine karşı daha ağır bir mücadele içinde olurlar.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler