logo
istanbullu Gelin 27.Bölüm istanbullu Gelin 27.Bölüm

Açığa çıkan tehlikeli dolu gerçek yüzünden şok geçiren Esma iki taraftan birden çalışmalara başlar. Yeni ortaya çıkan bir durum Faruk ile Süreyya ikiisi arasında gerilimli dakikaların olmasına neden olur.

3 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 26.Bölüm istanbullu Gelin 26.Bölüm

Meydana gelen son olayların ardından kendisi için yeni bir rota çizen Süreyya Esma'nın garip hareketlerine bir mana çıkaramaz. Alınan bir haberden dolayı Adem ömründe bugüne kadar yaşadığı en önemli mutluluğu yaşayacaktır.

3 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 25.Bölüm istanbullu Gelin 25.Bölüm

Günün henüz başında alınan bir haberle birlikte konak içerisinde kıyametler kopar. Önemli kararlar verme arefesinde olan Dilara hiç beklemediği bir hareket görür.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 24.Bölüm istanbullu Gelin 24.Bölüm

Meydana gelen kötü olayın ardından Süreyya ile Faruk adeta cehennem azabı içindedirler. Esma, Garip'in açtığı telefondan sonra ömründeki en önemli defteri kapatmak için hazırlık yaparken farklı bir oyuna dahil olur.

1 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 23.Bölüm istanbullu Gelin 23.Bölüm

Emir'in yemek sırasında söyledikleri Faruk'un farklı duygular içerisine girmesine neden olur. Girdiği yeni yaşta hayatında yeni kararlara varan Esma, Garip'in şaşırmasına neden olur.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 22.Bölüm istanbullu Gelin 22.Bölüm

Süreyya ile Faruk'un vardıkları karar konaktakilerin şok yaşamasına neden olur. Kendi hakkında önemli değişiklikler yapan Esma'nın hareketiyle oğulları korku ve panik içerisine girerler.

1 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 21.Bölüm istanbullu Gelin 21.Bölüm

Ayrılmaları artık kesin olan Süreyya ile Faruk kendi dertleriyle alakadar olurlar. Süreyya, İstanbul'da kendisine yeni bir sayfa açmak için çareler düşünürken Can'ın yaptığı bir teklif neticesinde bir karara varma arefesindedir.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 20.Bölüm istanbullu Gelin 20.Bölüm

Boranların gayrımeşru çocuğu olduğunu Bursa'ya duyuran Adem'in bu hamlesinden sonra artık savaşın resmen başlangıcı yapılmış olur.

4 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 19.Bölüm istanbullu Gelin 19.Bölüm

Keskin bir yol ayrımında olan Faruk ile Süreyya geri vites atmama konusunda kendilerinden emindir. Bu durumu izlemek istemeyen konaktakiler büyük bir uğraş verdikleri planlarını uygulamaya koyarlar.

4 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 18.Bölüm istanbullu Gelin 18.Bölüm

Faruk'tan hiç düşünemeyeceği birtepki gören Süreyya bir anda kendisini daha önce hiç düşünmediği boşanma aşamasında bulur.

2 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 17.Bölüm istanbullu Gelin 17.Bölüm

Önemli sırrı öğrenen ve açıklama yapılmasını beklemeden kayıplara karışan Süreyya'nın ardından Faruk perişan bir haldedir.

3 Yorum Yapılmış
istanbullu Gelin 16.Bölüm Sezon Finali istanbullu Gelin 16.Bölüm Sezon Finali

Faruk ile Süreyya'nın sevdaları büyük bir sınavdan geçiyor. Faruk gizlediği sırların etkisi altından çıkmak istiyor,

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler