logo
Kalbimdeki Deniz 12.Bölüm Kalbimdeki Deniz 12.Bölüm

Ozan bulunduktan sonra bir sürpriz yaşanır. Mustafa ile arası iyi olmuşken, Figen'in ona aşkını itiraf etmesiyle, Ece kendisini geri çeker.

3 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 11.Bölüm Kalbimdeki Deniz 11.Bölüm

Deniz'in bebeğinden olması, Hülye ile Şebnemin sevinmesine neden olurken, Mirat kendisine yardımcı olabilmek için herşeyi dener.

1 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 10.Bölüm Kalbimdeki Deniz 10.Bölüm

Alihan ile sahte bir hesap ile iletişim kuran Deniz, gördükleri karşısında şok yaşar. Ece ile Mustafa'nın samimileşmesi Mustafa'yı kızı varken kendisine kaptırmamak isteyen Fikriye'nin çalışmalara başlamasına neden olur.

2 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 9.Bölüm Kalbimdeki Deniz 9.Bölüm

Ece ile Mirat'ın, Deniz'i tuzağa çektiğinden şüphe duyan Fikriye, onlar açısından kendisini düzlüğe çıkarmak için uğraş verse de ettiğini bulmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 8.Bölüm Kalbimdeki Deniz 8.Bölüm

Deniz'in karakolda bir gün geçirmesi Ece'nin davranışlarını değiştirmesine neden olur. Annesi ve Mustafa ile yakınlık kurar. Fakat okula gitmiş olduğu aracın çizilmesinden sonra başlayan olaylar, kendisinin çok üzüleceği sonuçları doğurur.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 7.Bölüm Kalbimdeki Deniz 7.Bölüm

Deniz ile Mirat olayların çıkış kaynağı yani çıbanın başı olan kişinin Fikriye olduğunu öğrenir. Bu duruma karşı Deniz'in içine gireceği tutum Fikriye'nin ezilmesine neden olurken Mirat'la etkili bir yüzleşme yapar

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 6.Bölüm Kalbimdeki Deniz 6.Bölüm

Cemile'nin edindiği bilgileri anlatmasından sonra ilk başta büyük tepki gösteren mahalle sakileri sonrasında pişman olur ve utanç yaşarlar. Saldırı olayında tutuklananların da olması cabasıdır.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 5.Bölüm Kalbimdeki Deniz 5.Bölüm

Fikriye'nin gazıyla galeyana gelen mahalle sakinleri Deniz'in mahalleden gitmesini isterken, olaylar iyice karışır. Mirat mahalle sakinlerine karşı Deniz'in yanında yer alır. Diyar olayların bu haddeye geleceğini düşünememiştir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 4.Bölüm Kalbimdeki Deniz 4.Bölüm

Çocuğunu dünyaya getirme konusunda karar alan Deniz'e karşı en büyük yardım Mirat ile babasından gelir. Deniz'in gebeliği konusunda Hülya'dan bilgi alan Şebnem panik yaşar.

4 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 3.Bölüm Kalbimdeki Deniz 3.Bölüm

Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bir karar verinceye kadar bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister.

2 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 2.Bölüm Kalbimdeki Deniz 2.Bölüm

Deniz'lerin tekrar eve gelmesi Diyar adına bir şok etkisi olur. Ece'nin içinde bulundukları durumdan ötürü isyan ve siniri artarken, evdeki diğer kadınlar arasında yaşanan gerginlikte artmaktadır.

2 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 1.Bölüm Kalbimdeki Deniz 1.Bölüm

Hayalleri süsleyen bir evde, canından çok sevdiği eşi, iki evladı ve yaşlı babasıyla beraber bir hayat süren Deniz'in imrenilecek üst düzey hayatı, eşinin ani bir şekilde çekip gitmesiyle mahvolur. Eşinin sağ olup olmadığından şüphe duyarken

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler