logo
Kalbimdeki Deniz 48.Bölüm Kalbimdeki Deniz 48.Bölüm

Ozan'ın geçirdiği kötü durum herkesin sarsılmasına neden olurken olanlardan haberi olmayan Alihan'da velayet davasına şahit bulabilmek için çabalar içindedir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 47.Bölüm Kalbimdeki Deniz 47.Bölüm

Raşel, Mirat'ı kurtarmak adına herşeyi göze alarak hayatını riske atması Mirat ile Yosef'i olduğu kadar Deniz ile Ece'yi de etkisi altına almıştır ve bakıma ihtiyacı olduğu için mecburi bir şekilde eve alırlar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 46.Bölüm Kalbimdeki Deniz 46.Bölüm

Hülya ile Alihan Deniz ile iletişim halinde olduğundan dolayı Şebnem'e baskı kurarken Şebnem ise ağır ağır ikisine karşı bir yol bulmayı başarılı ve planlarındaki ilk adımı atarlar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 45.Bölüm Kalbimdeki Deniz 45.Bölüm

Şirzat'ın Hülya'nın evine yapacağı baskından son vakitte haberları olan Mirat ile Yosef, acı sonuçlar doğuracak bir duruma mani olamasalar bile Şirzat'ın evden gitmesini sağlamışlardır.

3 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 44.Bölüm Kalbimdeki Deniz 44.Bölüm

Alihan ateşe verilen mekanda Deniz'in de olduğunu ve kendisini kurtaran kişininde Mirat olduğunu haber alınca, suçlu ve kıskanç bir halde bulur kendisini.

2 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 43.Bölüm Kalbimdeki Deniz 43.Bölüm

Yosef'in gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Mirat, kendisinin Deniz'e mesafeli yaklaşımından dolayı üzüntü yaşar.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 42.Bölüm Kalbimdeki Deniz 42.Bölüm

Mustafa ile Ece'nin nişan merasimleri ummadık bir biçimde sonlanırken, o gün kendilerinin yaşayacağı başka bir sürpriz daha mevcuttur. Diyar'ın doğumu gelmiştir

1 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 41.Bölüm Kalbimdeki Deniz 41.Bölüm

Önyargılar içindeki oğlunun gitmesine karşı gelemeyen Mirat, arkasından İngiltere'ye gitmek için çare bulmak isterken Yosef bu defteri kapatmış gibi görünmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 40.Bölüm Kalbimdeki Deniz 40.Bölüm

Deniz'i kurtarmak adına Mirat evini satmak isteyince herkes büyük şaşkınlık yaşar. Şebnem Hülya'nın kasasında bulunan belgeleri Artun'a verdiği an ummadığı bir sürpriz görür.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 39.Bölüm Kalbimdeki Deniz 39.Bölüm

Deniz ile Alihan içerde oldukları için büyük şok yaşamaktadır. Mirat ise aşık olduğu kadını kurtarmak adına girişimlere başlar. Olan bitenler umrunda olmadan terapiyi sürdüren Hülya, Ünal'a karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 38.Bölüm Kalbimdeki Deniz 38.Bölüm

Kendisi için düzenlenen saldırıyı Alihan'ın planladığını haber alan Mirat kendisiyle yüzleşir. Planı düşündüğü gibi gitmeyen Alihan, plan değişikliğine giderek Deniz için güven duyulacak birisi olmak ister.

0 Yorum Yapılmış
Kalbimdeki Deniz 37.Bölüm Kalbimdeki Deniz 37.Bölüm

Mirat'a yaptığı saldırı sonucundan herkesin tepkisini çeken Alihan, Deniz'den temelli olmamak adına planını değiştirerek özür diler.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler