logo
Şevkat Yerimdar 32.Bölüm Şevkat Yerimdar 32.Bölüm

Mahalle sakinleri yeni yıla girerken geçmişte olan biten hatalarını telafi edip yeni bir sayfa açma düşüncesindedir. Ancak geçmişin ağırlığından kurtulmak isterlerken düşünemeyecekleri türden maceralara doğru yol alırlar.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 31.Bölüm Şevkat Yerimdar 31.Bölüm

Şevkat ile Esin birbirlerine hala küstür. Esin, Şevkat'in kendisinden özür dilemesini beklemektedir fakat Şevkat'in böyle bir düşüncesi yoktur. Mahalledeki herkes kendilerini barıştırmak adına harekete geçer.

2 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 30.Bölüm Şevkat Yerimdar 30.Bölüm

Erkan ile İsmail'in aynı kişiler olduğu durumu anlaşılınca deprem etkisi yaşanır. Bozkır herkesten bu yalanın hesabını sormaktadır. Herkese kırılır.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 29.Bölüm Şevkat Yerimdar 29.Bölüm

Esin bir anda sinirli bir insana dönüşmüştür. Mahalle sakinleri ilk anlarda bu durumu ciddi zannetmese bile bir zaman sonra işler içinden çıkılmaz bir hale gelir

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 28.Bölüm Şevkat Yerimdar 28.Bölüm

Tezene ile İsmail artık dünya evine girmiştir. Bundan böyle evde bir köşe kapmaca durumu yaşanır. İsmail, bi Erkan gibi davranır bir de kendisi. Olayı Bozkır ile Gülperi'nin çakmaması adına Tezene ile beraber herşeyi yaparlar

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 27.Bölüm Şevkat Yerimdar 27.Bölüm

Selami ile Emrecan'ın arası bozulur. Bundan böyle Şevkat ile beraber yaşamak istediğini iletir. Esin ile Şevkat, Emrecan ve Selami'nin araları tekrar olana kadar kendisinin yanlarında kalmasına razı gelir

1 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 26.Bölüm Şevkat Yerimdar 26.Bölüm

Selami'nin yeğenini alıkoyan fidyeciler karşılığında büyük bir tutarda para talep etmektedir. Bütün mahalle sakinleri kurtarma operasyonu için harekete geçer.

3 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 25.Bölüm Şevkat Yerimdar 25.Bölüm

Bankada yapılan hırsızlığa mani olması Şevkat'in ummadığı bir biçimde ünlü olmasına neden olur. Ancak basının kendisine gösterdiği ilgiden Şevkat memnun değildir.

2 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 24.Bölüm Şevkat Yerimdar 24.Bölüm

Şevkat ile Esin evlenmek için hazırlıklarını başlattıkları sırada Şevkat için baya yüksek bir tutarda vergi borcu çıkar karşısına. Bu borcu kapatmadan evlilik yapmalarının mümkün olmadığını söyleyerek Esin'in destek olmasını kabul etmez.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 23.Bölüm Şevkat Yerimdar 23.Bölüm

Şevkat'in kendisine olağanüstü bir evlilik teklifi yapmasını bekleyen Esin bundan dolayı kendisine üç tane hak verir. Şevkat ise mahalle sakinlerini ayağa kaldırır.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 22.Bölüm Şevkat Yerimdar 22.Bölüm

Şevkat'in her daim kendisini belaya bulaştırdığını düşünen Esin, evlilik yapma amacındaysa hayatının sakin bir düzende gitmesini ister ve bir iddia yaparlar.

0 Yorum Yapılmış
Şevkat Yerimdar 21.Bölüm Şevkat Yerimdar 21.Bölüm

Esin ile Şevkat, Seval konusunda bilinmeyenlerden haberdar olmuştur. Bundan böyle hamle yapma sırası kendilerindedir. Seval ile Bora'nın beraber yaptıkları iş birliği devam eder.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler