logo
Cesur Yürek 9.BölümCesur Yürek 9.Bölüm

Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler-Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçer.

0 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 8.BölümCesur Yürek 8.Bölüm

Bir tarafta Ömer öbür tarafta Bozdoğanlar. İki taraf arasında yaşanan mücadele telafisi mümkün olmayan bir tarafa doğru gider.

0 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 7.BölümCesur Yürek 7.Bölüm

Varol Kalaycı'nın masada olmasını istemeyen Harbi, Ömer'in yaşamına son vermek için detaylı bir plan yapar. Varol'un yaptığı itiraflar masadakiler adına şok yaratacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 6.BölümCesur Yürek 6.Bölüm

Ömer, başta Tatar Ahmet ve etrafındakilere hesap sormak adına girişimde bulunur. Mafta çevresinde kendisine verilmek istenenleri reddeden Ömer'i bir sürpriz bekliyordur.

1 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 5.BölümCesur Yürek 5.Bölüm

Ömer, İskender'in yaptığı santaj karşısında konseyin vermiş olduğu görevi yapmak mecburiyetinde kalır. Ömer'in mecburiyetten de olsa İskender ile beraber iş yapacak olmasından dolayı başta babası olmak üzere arkadaşları ile arası açılır.

0 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 4.BölümCesur Yürek 4.Bölüm

Ömer, eniştesi Ali'nin öcünü alacaktır. Olanları yanlarına kar olarak bırakmak istemeyecektir. İskender Tatar'ı ele alır. Tatar Ahmet, İskender'i Ömer'in elinden alabilmek için elinden ne geliyorsa yapar.

0 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 3.BölümCesur Yürek 3.Bölüm

Ömer, eniştesi Ali'yi silah doğrultanları takip ederken, öc almak için Tatar Ahmet'in karşısına dikilir. Ömer, tetikçilere ulaşarak İskender'e bir ceza vermek amacındadır fakat İskender'de çalışmalara başlar.

0 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 2.BölümCesur Yürek 2.Bölüm

Enver'in alınmasını istediği Ömer Korkmaz, yapılan teklife vereceği cevabı düşünürken Tatar Ahmet, Ömer'e ortaklık yapmak istediğini iletir. Ömer bir taraftan eniştesi olan Ali'yi içeriden çıkarmak için çabalarken bir taraftan da

1 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek 1.BölümCesur Yürek 1.Bölüm

Normal bir şekilde hayatı süren Ömer, askerden geldikten sonra yaşadığı yerde olağan dışı bir duruma tanıklık eder. Mahallesinde bulunan balıkçı tekneleri, dünya çapında ağı olan bir mafya tarafından

1 Yorum Yapılmış
Cesur Yürek Dizisi Tanıtım FragmanıCesur Yürek Dizisi Tanıtım Fragmanı

Cesur Yürek Dizisi Tanıtım Fragmanı izle show tv ekranlarının yeni başlayacak dizisi tanıtım fragmanıyla izle meniz için burada.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler