logo
Kiralık Aşk 45.Bölüm Kiralık Aşk 45.Bölüm

Defne ve ailesinin oturduğu ev satılığa çıkmıştır. Defne, evin satışını engellemek adına bir şekilde elinden gelen herşeyi yapmak zorundadır ve bu durumun üstesinden geleceğine inanmaktadır.

11 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 44.Bölüm Kiralık Aşk 44.Bölüm

Defne ani bir şekilde Fikret'in evine gidince her ikiside birbirine dişlerini gösterir. Fikret, Ömer için kendisinin bir şansa sahip olduğunu düşünmektedir ve bu durumu Defne'ye bile açıklamaktan çekinmemektedir.

10 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 43.Bölüm Kiralık Aşk 43.Bölüm

Dizinin bu bölümünde dışarıda baharın gelişini gösteren fotoğraf çekimleri yapılacak. İşler içinden çıkılmaz bir hal alacak. Sinan ile Ömer arasında ortaya çıkan kavga her geçen dakika biraz daha artmakta.

11 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 42.Bölüm Kiralık Aşk 42.Bölüm

Gerçekleştirilen defilenin ardından büyük bir parti veriliyor. Tüm olan biten bu parti içerisinde, herşeyler karışmakta. Birde olan biten yetmezmiş gibi basın mensuplarıda partide. Ömer'in istanbulda dışarısında bir toplantıya katılması gerekiyor.

4 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 41.Bölüm Kiralık Aşk 41.Bölüm

Ömer ile Defne ikilisi daha önce hiç görmedikleri gibi sevinçlidirler. Her an yanyanalar ve bu durumun sona ermesini hiç ama hiç düşünmüyorlar.

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 40.Bölüm Kiralık Aşk 40.Bölüm

Ömer ile Defne uzun bir aradan sonra yeniden aynı iş yerinde beraber çalışmaya başlıyorlar.

8 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 39.Bölüm Kiralık Aşk 39.Bölüm

Defne ile Ömer her geçen gün birbirlerine biraz daha yakınlaşıyorlar. Üstelik bizim içimizi harekete geçiren ve heyecanlandıran bir oyun hazırlığındalar.

10 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 38.Bölüm Kiralık Aşk 38.Bölüm

Defne, Benimle gel diye çağıran Ömere karşı çıkamıyor. Zaten artık pekte karşı çıkacak bir sebebi yok. Aşklarına devam edebilmeleri için artık pek bir bahaneleri kalmadı.

13 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 37.Bölüm Kiralık Aşk 37.Bölüm

Sonunda oyun biter. Borcunu veren Defne bundan sonra artık olmak istediği yerde yani Ömerin yanıbaşında. Ömer ile Defne ikilisi daha önce birbirlerine karşı hiç olmadıkları kadar iç içeler.

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 36.Bölüm Kiralık Aşk 36.Bölüm

Defne'nin aklı karışık bir haldedir. Amacına ulaşıp köşkü kendisine alan Neriman, amaçlarını ve isteklerini bir bir uygulamaya başlar.

12 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 35.Bölüm Kiralık Aşk 35.Bölüm

Gallo'nun ortaya çıkması tüm dengeleri değiştirecektir. Defne ile Ömer ikilisi arasındaki aşk tüm güzelliği ile tam gaz sürüyor.

9 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 34.Bölüm Kiralık Aşk 34.Bölüm

İkili arasındaki aşk durumları artıyor. Aynı evde yaşıyor olmak Ömer ile Defne'nin aşkının büyümesine neden oluyor. İkili arasında romantik anlar ve karşılıklı iltifatlar yaşanıyor.

13 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler