logo
Paramparça 61.BölümParamparça 61.Bölüm

Cihan, soluğu Ayşe'nin evinde alır. Ona karşı hissettikleri bir bir anlatır ve geçmişte yaşanan olaylardan dolayı düşmanlık besleyen birisinin ne gibi sorunlara sebebiyet verdiğini söyler.

7 Yorum Yapılmış
Paramparça 60.BölümParamparça 60.Bölüm

Dilara'ya yaklaşan arabayı gören ve kurtarmak adına arabanın önüne atlayan Harun kötü bir şekilde yaralanmıştır.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 59.BölümParamparça 59.Bölüm

Deniz geçmişte yaşadıklarıyla imtihan oluyor. Hazal'ın yaş gününde başına gelen şok yüzünden apar topar evine giden Deniz yeni bir şokla karşılaşıyor.

6 Yorum Yapılmış
Paramparça 58.BölümParamparça 58.Bölüm

Dilara, çocuğu Demir'i kollarına almışken, Cihan'ın, Harun'un çocuğuna bakmak zorunda olması ağırına gider. Ozan'da aynı şekilde bebeğin varlığını asla kabul etmemektedir.

35 Yorum Yapılmış
Paramparça 57.BölümParamparça 57.Bölüm

Hazalın kurduğu büyük tezgah gün yüzüne çıkmıştır ve bu yüzden dolayı Cihan kelimenin tam anlamıyla sinirden deliye dönmüştür.

18 Yorum Yapılmış
Paramparça 56.BölümParamparça 56.Bölüm

Müzik eşyalarının satıldığı mağazada sıkıntı yaratan Hazal, çok güzel bir şekilde kendisini mağdur göstermeyi başarmıştır.

25 Yorum Yapılmış
Paramparça 55.BölümParamparça 55.Bölüm

Nikahın kıyılacağı yerde Cihan'ın gelmesini bekleyen Dilara, Cihan yerine Harun gelince şok olur. Kapalı kaldıkları yerden çıkan Cihan ile Ayşe bir kere daha karşılacaktır.

10 Yorum Yapılmış
Paramparça 54.BölümParamparça 54.Bölüm

Dilara ile evlenmeye karar veren Cihan nikah için gün almıştır ve aynı gün içerisinde de şirket için bir toplantıya gider.

31 Yorum Yapılmış
Paramparça 53.BölümParamparça 53.Bölüm

Ozan, Dilara'nın gebe olduğunu öğrendiği an artık geri dönüşü olmayan bir yola girer. Hayatlarındaki düşmanları Harun'dan olacak bir çocuğu kendisine kardeş olarak görmeye niyeti yoktur.

45 Yorum Yapılmış
Paramparça 52.BölümParamparça 52.Bölüm

Bir tarafta Harun'un kiraladığı katil, öbür tarafta Zeynep'in önceki eşi Bülent... Gülseren ile Cihan'ın evlendiği anda düğünü birbirine katmak için orada bulunmaktadırlar.

53 Yorum Yapılmış
Paramparça 51.BölümParamparça 51.Bölüm

Dilara, Amerika'ya giderek çocuğunuda orada dünyaya getirmeye karar vermiştir ve bu haberi Gülseren'e verir.

26 Yorum Yapılmış
Paramparça 50.BölümParamparça 50.Bölüm

Harun'un çocuğunu taşıdığını öğrenen Dilara bir an önce bebekten kurtulmak için Cihan ile beraber Londra'ya doğru yola çıkar.

40 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler