logo
Paramparça 73.BölümParamparça 73.Bölüm

Rahmi Bey'in cesedini tanımak için İstanbul'a gelen Cihan gördükleri karşısında büyük şok yaşar. Maide, Cihan'a tuzak kurmak için tekne patlaması olayında Cihan'ın sağ çıktığını fakat bir çocuğun öldüğünü öğrenir.

0 Yorum Yapılmış
Paramparça 72.BölümParamparça 72.Bölüm

Büyük bir aşk yürüttüğü Ayşe'nin kollarında ölmesi bi tarafta, öbür tarafta ailesinin yerle bir olmasını kaldıramayan Cihan, şirketteki haklarını evlatlarına vererek ufak bir sahil kasabasına yerleşir. Burada olan biten yaşanan herşey

4 Yorum Yapılmış
Paramparça 71.Bölüm Sezon FinaliParamparça 71.Bölüm Sezon Finali

Maide Hanım, Harun ile işbirliği yaparlar. Kendilerini tuzağa düşereceğini sanan Dilara, Harun'u bırakıp gider. Maide Hanım'ın arkasından planlar kurulduğunu haber alan Harun bunun intikamını almak isteyecektir

4 Yorum Yapılmış
Paramparça 70.BölümParamparça 70.Bölüm

Hazal, Ozan'ı akıl hastanesine yatıranların Rahmi ile Dilara olduğunu ayrıca Cihan ile Ayşe'nin de beraber olduğu bilgisine ulaşır. Hemen tez bir şekilde Ozan'a giderek kendisine olaylardan bahseder.

0 Yorum Yapılmış
Paramparça 69.BölümParamparça 69.Bölüm

Harun, Ayşe'nin ilişki yaşadığı kişinin Cihan olduğunu öğrenmiştir ve çok sinirli bir şekilde ikilinin tatillerini geçirdikleri otele gider.

1 Yorum Yapılmış
Paramparça 68.BölümParamparça 68.Bölüm

Maide duygularını takip ediyor. Rahmi Bey, yalan rapor hazırlayarak Ozan'ın akıl hastanesine yatmasına neden olmuştur. Cihan'a da yalan söylerek Ozan'ın tatile gittiğini söyler ve Cihan'ı bu şekilde inandırır

2 Yorum Yapılmış
Paramparça 67.BölümParamparça 67.Bölüm

Ayşe Cihan ile beraber yemek için gittikleri mekanda Harun ile karşılaşınca acil bir şekilde Cihan'ı mekandan dışarı çıkarır. Harun ise son dakika Ayşe'yi görmüştür ve hemen peşlerinden dışarı çıkmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Paramparça 66.BölümParamparça 66.Bölüm

Dilara'nın davası yapılmaktadır ve Ozan'ın ismi şahit sıfatıyla okunduğu an davada bulunan herkes büyük bir şok yaşar. Dilara ellerine kelepçe vurularak hapishaneye gider.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 65.BölümParamparça 65.Bölüm

Dilara ile Harun'un görüşüyor olmasından haberdar olan Cihan kelimenin tam manasıyla çıldırmıştır. Israrlı bir şekilde Dilara'ya ulaşmaya çalışmaktadır fakat Dilara o sıralarda Candan'da olduğu için telefonlarını açmaz

1 Yorum Yapılmış
Paramparça 64.BölümParamparça 64.Bölüm

Harun büyük bir şok içerisinde. Harun ile Dilara beraber yeni bir hayat kurmak için hazırlık yaparken Maide Hanım'ın kendilerine açtığı bir telefon sonrasında herşey değişir.

1 Yorum Yapılmış
Paramparça 63.BölümParamparça 63.Bölüm

Basında yer bulan güzel bir aile tablosunu gösteren resimler herşeyin karışmasına neden olmuştur. Ayşe bu durumdan ötürü Cihan'ın hem kendisiyle bir beraberlik yaşadığını hem de Dilara ile güzel bir evlilik yürüttüğünü sanmaktadır.

5 Yorum Yapılmış
Paramparça 62.BölümParamparça 62.Bölüm

Maide Hanım, Hazal'ın Ayşe'ye muayene olduğunu öğrenmiştir ve bu sebepten dolayı Ayşe ile Cihan'ın arasında olanları düşünmeye başlar.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler